FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
SPENNENDE SAMARBEID2-Morten Lerengen-Morten Larem.jpg-2.jpg

Foto: Rørkjøp

Spennende samarbeid for Maskinentreprenør1 og Heidenreich

Høsten 2022 lanserte Rørkjøp AS datterselskapet Maskinentreprenør1 med stor suksess. Etter kun 6 måneder kan selskapet skilte med oppunder 50 medlemsbedrifter. Nå satses det på et enda tettere samarbeid med Heidenreich.

ifi.no

ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
IFI annons

Heidenreich VVS skal fortsatt levere VVS produkter til Rørkjøp, som de har gjort via sitt samarbeid i mange år. I tillegg har Maskinentreprenør1 og Heidenreich VA inngått et forsterket samarbeid.

– Heidenreich er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Vi ser at tett samarbeid og god samhandel er en suksessfaktor. Det at Heidenreich har en sterk satsning innen VA, og et mål om å være markedets største utfordrer, trigger til godt samarbeid, sier Andreas Larem, kjedesjef i Maskinentreprenør1 i en pressemelding.

Skal gi konkurransekraft

Se flere bilder
Samarbeide Maskeinentrerpenør1 og Heidenreich

Foto: Rørkjøp

SPENNENDE SAMARBEID: For Heidenreich er VA et satsingsområde, og er en samarbeidsavtale på plass med kjeden Maskinentreprenør1, som eies av Rørkjøp. – Vi ser på samarbeidet med Maskinentreprenør1 som kjempespennende, og vet at her er det enormt mange muligheter, sier Morten Lerengen, VA-direktør i Heidenreich (t.v.).  – Heidenreich er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Vi ser at tett samarbeid og god samhandel er en suksessfaktor, sier Andreas Larem, kjedesjef i Maskinentreprenør1.

Fra 2016 og frem til nå har Heidenreich mer enn doblet sin markedsandel innen salg av VA-produkter.

– Heidenreich sitt VA-mantra består av tre T-er; Tillit, Trygghet og Troverdighet, noe som er viktig for oss å etterstrebe, sier Morten Lerengen, VA-direktør i Heidenreich i pressemeldingen. 

– Vi ser på samarbeidet med Maskinentreprenør1 som kjempespennende, og vet at her er det enormt mange muligheter. En av våre oppgaver må være å gi medlemmene i Maskinentreprenør1 konkurransekraft i sitt daglige virke, sier han.

Gratis medlemskap

Maskinentreprenør1 har en tydelig strategi om å sikre økt lønnsomhet for alle maskinentreprenører som blir med. Kjeden skal være det samme for maskinentreprenører som Rørkjøp er for rørleggerne; en kjede som eies av medlemmene, og hvor det er gratis å være med. I ryggen får medlemmene en solid verktøykasse som hjelper i den daglige driften. Målet for 2023 er 100 medlemmer.

– Det er svært gledelig at Heidenreich er så tydelig på at de vil være med på laget, sier Andreas Larem. 

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.