Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
2023_option mirrors-FotoGeberit.jpg

Foto: Geberit

Speil med funksjon og nye former

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
IFI annons

Hvis det er ett sted i huset det er viktig med godt lys, så er det på badet. Der trenger vi lys som er varmt, mykt og funksjonelt. Geberit lanserer en ny kolleksjon funksjonelle speil med lys. Speilene kommer i en rekke ulike former og størrelser, både runde, ovale og firkantede med mykt og funksjonelt lys.

Den nye Option-kolleksjonen fra Geberit hjelper til å skape god atmosfære på badet, uansett om det er mørkt eller lyst ute. Speilene kommer med energieffektiv LED-belysning, som sprer et varmt, hvitt lys.

– Option kommer i flere former og størrelser, slik at du kan få et baderom som er perfekt for deg. Et rundt speil er ikke bare estetisk fint, men kan også skape en kontrast til stramme linjer og firkantede fliser som ofte dominerer et bad. Det fortsetter å være en av de store trendene for bad også i 2023, sier Anne Ersnes, produktsjef i Geberit.

Det runde Option-speilet kommer i fire størrelser med diameter på 50, 60, 75 og 90 cm.

For den som ønsker elegant og moderne stil på badet, kan et kvadratisk speil være riktig valg. Rammen kommer i to farger – tidløs aluminium og matt svart. Det firkantede speilet kommer i en rekke størrelser, fra 40 til 160 cm. Option Square Plus er Geberits luksusvariant av speilet med varmt lys fra to kilder som kan dimmes, og antiduggfunksjon som slås på manuelt, og slås av automatisk etter 30 minutter.

– Den siste varianten er en oval form. For deg som liker myke former og et elegant uttrykk, er et ovalt speil med lys midt i blinken. Ovale former gir rommet et mykere og mer lekent preg, sier Ersnes. Speilet kommer i størrelsen 60x80 cm og kan henges både vertikalt og horisontalt.

Se flere bilder
speil fra Geberit

Foto: Geberit

SPEILVARIASJON MED FUNKSJON: Den nye Option-kolleksjonen fra Geberit hjelper til å skape god atmosfære på badet, uansett om det er mørkt eller lyst ute. Speilene kommer med energieffektiv LED-belysning, som sprer et varmt, hvitt lys.

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.