Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Sika folk.jpg

Foto: Sika

Sika styrker staben

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Ny salgssjef for avdeling Prosjekt/Direkte

Jan-Erik Slåttbakken er ansatt som salgssjef for prosjekt/direkte i Sika. Han kommer fra jobben som salgssjef i Motek AS, og ledet der elleve salgsspesialister. Han var dessuten, som Key Account Manager, ansvarlig for å håndtere noen av de største nasjonale byggefirmaene. Jan-Eriks innsikt i markedet og erfaring med å administrere store kontoer vil være en stor styrke for Sika i tiden som kommer. Jan-Erik bor i Lommedalen, er gift og har tre barn.

Se flere bilder
Jan-Erik Slåttbakken

Foto: Sika

Jan-Erik Slåttbakken, salgssjef for avdeling Prosjekt/Direkte

Ny produktsjef for lim og fugemasser

Eivind Handrum er ansatt som Technical Product Manager – Sealing & Bonding. Eivind er 47 år og bor på Frogner (Lillestrøm Kommune). Han er opprinnelig utdannet bilmekaniker og har jobbet mange år i bilbransjen (Volkswagen, Bertel O. Steen). Han kommer nærmest fra en Regionsjefstilling i Frimann Berner, men har også tidligere jobbet som produktspesialist kjemi i samme firma. Eivind har bred kunnskap og erfaring innenfor lim & fug.

Se flere bilder
Eivind Handrum

Foto: Sika

Eivind Handrum, produktsjef for lim og fugemasser

Ny produktsjef for gulv og vegg

Frode Olaisen er ansatt som Technical Product Manager - Flooring and Building Finishing. Frode er 48 år, gift og har 4 barn. Han er for tiden bosatt på en gård i Ringebu, men har også en leilighet i Holmestrand. Frode har mesterbrev som byggtapetserer.  Han har lang erfaring fra byggebransjen. Han har både jobbet for seg selv med egen virksomhet og som ansatt. Blant annet som avdelingsleder i Rehabil (maleravdelingen) og som byggtapetserer i Teppesalongen.

Se flere bilder
Frode Olaisen

Foto: Sika

Frode Olaisen, produktsjef for gulv og vegg

Ny distriktssjef Rogaland

Nils Ingve Stokland er ansatt som Distriktssjef for Rogaland. Han er bosatt utenfor Haugesund med kone og 3 barn. Han har erfaring fra XL Bygg Karmøy, og har hatt tilsvarende distriktssjefsroller i Nilfisk, Inwido og Benders. 

Se flere bilder
Nils Ingve Stokland

Foto: Sika

Nils Ingve Stokland, distriktssjef Rogaland

«Ny» distriktssjef Oslo & Østfold

Svein Ove Holte er ansatt som Distriktssjef for Oslo og Østfold. Svein Ove er 55 år, samboer og har 1 voksen sønn + 2 voksne bonusbarn. Bor og trives på Neskollen i Nes nord for Oslo. Svein Ove har lang erfaring fra byggebransjen fra blant annet L.A Lund, Optimera, Casco/Sika og Moelven Wood. Har jobbet som proffselger, daglig leder, distriktssjef og teknisk sjef. Er nå tilbake som distriktssjef i Sika etter å ha jobbet i Moelven Wood er periode.

Se flere bilder
Svein Ove Holte

Foto: Sika

Svein Ove Holte, distriktssjef Oslo & Østfold

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.