Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Sika folk.jpg

Foto: Sika

Annonse
Gerflor annons

Sika styrker staben

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Sika
Dele

Ny salgssjef for avdeling Prosjekt/Direkte

Jan-Erik Slåttbakken er ansatt som salgssjef for prosjekt/direkte i Sika. Han kommer fra jobben som salgssjef i Motek AS, og ledet der elleve salgsspesialister. Han var dessuten, som Key Account Manager, ansvarlig for å håndtere noen av de største nasjonale byggefirmaene. Jan-Eriks innsikt i markedet og erfaring med å administrere store kontoer vil være en stor styrke for Sika i tiden som kommer. Jan-Erik bor i Lommedalen, er gift og har tre barn.

Se flere bilder
Jan-Erik Slåttbakken-FotoSika.jpg

Foto: Sika

Jan-Erik Slåttbakken

Ny produktsjef for lim og fugemasser

Eivind Handrum er ansatt som Technical Product Manager – Sealing & Bonding. Eivind er 47 år og bor på Frogner (Lillestrøm Kommune). Han er opprinnelig utdannet bilmekaniker og har jobbet mange år i bilbransjen (Volkswagen, Bertel O. Steen). Han kommer nærmest fra en Regionsjefstilling i Frimann Berner, men har også tidligere jobbet som produktspesialist kjemi i samme firma. Eivind har bred kunnskap og erfaring innenfor lim & fug.

Se flere bilder
Eivind Handrum-FotoSika.jpg

Foto: Sika

Eivind Handrum

Ny produktsjef for gulv og vegg

Frode Olaisen er ansatt som Technical Product Manager - Flooring and Building Finishing. Frode er 48 år, gift og har 4 barn. Han er for tiden bosatt på en gård i Ringebu, men har også en leilighet i Holmestrand. Frode har mesterbrev som byggtapetserer.  Han har lang erfaring fra byggebransjen. Han har både jobbet for seg selv med egen virksomhet og som ansatt. Blant annet som avdelingsleder i Rehabil (maleravdelingen) og som byggtapetserer i Teppesalongen.

Se flere bilder
Frode Olaisen ny-FotoSika.jpg

Foto: Sika

Frode Olaisen

Ny distriktssjef Rogaland

Nils Ingve Stokland er ansatt som Distriktssjef for Rogaland. Han er bosatt utenfor Haugesund med kone og 3 barn. Han har erfaring fra XL Bygg Karmøy, og har hatt tilsvarende distriktssjefsroller i Nilfisk, Inwido og Benders. 

Se flere bilder
Nils Ingve Stokland-FotoSika.jpg

Foto: Sika

Nils Ingve Stokland

«Ny» distriktssjef Oslo & Østfold

Svein Ove Holte er ansatt som Distriktssjef for Oslo og Østfold. Svein Ove er 55 år, samboer og har 1 voksen sønn + 2 voksne bonusbarn. Bor og trives på Neskollen i Nes nord for Oslo. Svein Ove har lang erfaring fra byggebransjen fra blant annet L.A Lund, Optimera, Casco/Sika og Moelven Wood. Har jobbet som proffselger, daglig leder, distriktssjef og teknisk sjef. Er nå tilbake som distriktssjef i Sika etter å ha jobbet i Moelven Wood er periode.

Se flere bilder
Svein Ove Holte-FotoSika.jpg

Foto: Sika

Svein Ove Holte

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.