Sika styrker staben

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sika styrker staben

Foto: Sika

Ny salgssjef for avdeling Prosjekt/Direkte

Jan-Erik Slåttbakken er ansatt som salgssjef for prosjekt/direkte i Sika. Han kommer fra jobben som salgssjef i Motek AS, og ledet der elleve salgsspesialister. Han var dessuten, som Key Account Manager, ansvarlig for å håndtere noen av de største nasjonale byggefirmaene. Jan-Eriks innsikt i markedet og erfaring med å administrere store kontoer vil være en stor styrke for Sika i tiden som kommer. Jan-Erik bor i Lommedalen, er gift og har tre barn.

Dele på Pinterest Jan-Erik Slåttbakken

Foto: Sika

Jan-Erik Slåttbakken, salgssjef for avdeling Prosjekt/Direkte

Ny produktsjef for lim og fugemasser

Eivind Handrum er ansatt som Technical Product Manager – Sealing & Bonding. Eivind er 47 år og bor på Frogner (Lillestrøm Kommune). Han er opprinnelig utdannet bilmekaniker og har jobbet mange år i bilbransjen (Volkswagen, Bertel O. Steen). Han kommer nærmest fra en Regionsjefstilling i Frimann Berner, men har også tidligere jobbet som produktspesialist kjemi i samme firma. Eivind har bred kunnskap og erfaring innenfor lim & fug.

Dele på Pinterest Eivind Handrum

Foto: Sika

Eivind Handrum, produktsjef for lim og fugemasser

Ny produktsjef for gulv og vegg

Frode Olaisen er ansatt som Technical Product Manager - Flooring and Building Finishing. Frode er 48 år, gift og har 4 barn. Han er for tiden bosatt på en gård i Ringebu, men har også en leilighet i Holmestrand. Frode har mesterbrev som byggtapetserer.  Han har lang erfaring fra byggebransjen. Han har både jobbet for seg selv med egen virksomhet og som ansatt. Blant annet som avdelingsleder i Rehabil (maleravdelingen) og som byggtapetserer i Teppesalongen.

Dele på Pinterest Frode Olaisen

Foto: Sika

Frode Olaisen, produktsjef for gulv og vegg

Ny distriktssjef Rogaland

Nils Ingve Stokland er ansatt som Distriktssjef for Rogaland. Han er bosatt utenfor Haugesund med kone og 3 barn. Han har erfaring fra XL Bygg Karmøy, og har hatt tilsvarende distriktssjefsroller i Nilfisk, Inwido og Benders. 

Dele på Pinterest Nils Ingve Stokland

Foto: Sika

Nils Ingve Stokland, distriktssjef Rogaland

«Ny» distriktssjef Oslo & Østfold

Svein Ove Holte er ansatt som Distriktssjef for Oslo og Østfold. Svein Ove er 55 år, samboer og har 1 voksen sønn + 2 voksne bonusbarn. Bor og trives på Neskollen i Nes nord for Oslo. Svein Ove har lang erfaring fra byggebransjen fra blant annet L.A Lund, Optimera, Casco/Sika og Moelven Wood. Har jobbet som proffselger, daglig leder, distriktssjef og teknisk sjef. Er nå tilbake som distriktssjef i Sika etter å ha jobbet i Moelven Wood er periode.

Dele på Pinterest Svein Ove Holte

Foto: Sika

Svein Ove Holte, distriktssjef Oslo & Østfold

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt