Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Mentorprogram-leder-Thomas Omlid-FotoRørkjøp.jpg

Foto: Rørkjøp

Rørkjøps mentorprogram gir økt lønnsomhet

Mentorprogrammet i Rørkjøp består av rørleggere med solid erfaring og viten, som bidrar med å skape karrieremuligheter og karrierestøtte til medlemsbedrifter som ønsker tips til å drive enda mer lønnsomt.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons
Se flere bilder
Thomas Omlid

Foto: Rørkjøp

POSITIVE ERFARINGER: De fleste medlemsbedrifter som har hatt besøk og fått oppfølging gjennom mentorprogrammet, sier at det motiverer til å drive mer lønnsomt. Mentorprogrammet lederes av Thomas Omlid.

Rørkjøp-kjeden har gjennom de siste ti årene hjulpet bedriftene i kjeden til å bli blant de mest lønnsomme rørleggerbedriftene i Norge.

–  For å kvalitetssikre dette må man kontinuerlig videreutvikle verktøykassen du som kjede har tilgjengelig for dine medlemsbedrifter, skriver Rørkjøp i en pressemelding.

Det siste tilskuddet i rekken er Rørkjøps mentorprogram. Mentorprogrammets leder, rørleggermester Thomas Omlid, har i en årrekke har drevet rørleggerfirma med en lønnsomhet de fleste ønsker seg, men som det er svært vanskelig og oppnå.

Medlemstilbud

Alle medlemsbedrifter i Rørkjøp har dette tilbudet tilgjengelig, og kan avtale besøk fra mentorprogrammet for få innspill på en rekke områder som for eksempel:

  • Ledelse (Daglig drift)
  • Tilbud og Prosjektering
  • Lønnsomhet som fokus
  • Prosjektledelse
  • Teknisk rådgiving
  • Varme og energi
  • Varmepumper
  • VA (Vann og avløp)

– Rørkjøp-kjeden har slagordet og visjonen «Det beste valget», som i praksis betyr at Rørkjøp primært ønsker de «beste rørleggerbedriftene» som en del av kjeden. Mange av medlemmene har fra dag en vært solide, men det er også svært mange som blir sterkere og mer lønnsomme i Rørkjøp, fordi de er flinke til å bruke verktøykassen og ressursene som er tilgjengelig i Rørkjøp, sier administrerende direktør Frank Olsen i pressemeldingen.    

Se flere bilder
rørlegging, tegning

Foto: Rørkjøp

ØKT LØNNSOMHET: Alle medlemmer i Rørkjøp kan få hjelp til økt lønnsomhet gjennom mentorprogrammet som gir innspill på en rekke områder, blant annet tilbud og prosjektering, teknisk rådgivning og prosjektledelse. 

Gode tilbakemeldinger

Mentorprogrammet, med Thomas Omlid i spissen, er en av mange spennende nyvinninger Rørkjøp introduserer for sine medlemsbedrifter fremover. Programmet har langsiktig karakter, og innlemmes i det nye kurs- og kompetanseprogrammet, hvor fokuset er økt lønnsomhet for medlemmenes rørleggerbedrifter.

Thomas og hans team har allerede besøkt over 10 prosent av medlemsbedriftene i Rørkjøp og svært mange har avtalt besøk fra mentorprogrammet i tiden fremover. De fleste av bedriftene som har hatt besøk og fått oppfølging, sier at det motiverer til å drive mer lønnsomt.

– I Rørkjøp er vi svært stolte av å kunne si at vi hjelper alle våre medlemmer med absolutt alle utfordringer de måtte ha. Her er vi uten tvil «det beste valget», avslutter Frank Olsen.

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.