FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Hilde-Fjellvang Trydal-Rørkjøp.jpg

Foto: Rørkjøp

Rørkjøp rekrutterer fra VVS Norge

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
IFI annons

Hilde Fjellvang Trydal trer inn i rollen som markedskoordinator og butikkrådgiver i Rørkjøp fra 1. april. Hilde har 28 års erfaring i VVS-bransjen. Planen var å bli journalist, men en liten sommerjobb i familiebedriften Flis & Bad AS (Comfort Lier) endte i 26 innholdsrike år for bedriften.

– Det var 26 morsomme, lærerike og spennende år hvor jeg fikk utfordret meg selv innen salg, logistikk, markedsføring, leverandørkontakt, rørleggeriet, prosjektering av bad, personalledelse og mye mer, sier Hilde.

De siste 10 årene jobbet hun som daglig leder i bedriften. Ved siden av fulltidsjobb på Flis & Bad tok hun 2-årig varehandelsutdannelse på NVH/BI, som hun har hatt stor glede av i verv som produkt- og markedsråd, samt i styret i Comfort-kjeden. For drøyt to år siden bestemte Hilde seg for å utforske flere sider ved bransjen, og siden august 2021 har hun jobbet som regionsjef i VVS Norge RMB. Hovedfokus har vært oppfølging av rørleggere med butikk i fagkjedene Bademiljø og Comfort.

– Jeg har et brennende engasjement for bransjen, og har stor respekt for rørleggeryrket og alle de dyktige driverne. Jeg er skikkelig glad og stolt over muligheten jeg nå får i Rørkjøp, og gleder meg stort til å gå i gang med oppgavene, sier hun.

– Rørkjøp sine kjerneverdier; humor, ærlighet og respekt, kjenner jeg meg godt igjen i, sier Hilde.

Administrerende direktør i Rørkjøp, Frank Olsen, er svært glad for å ha fått på plass en såpass viktig ressurs for kjeden, og gleder seg til å sette Hilde i arbeid.

Med produktlevering følger ansvar
Økonomi

Med produktlevering følger ansvar

Interiørkonsulentens rolle har utviklet seg fra å velge farger og materialer til kundenes prosjekter, til også selv å kjøpe inn og levere interiørproduktene til kunden. Med dette følger...

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.