FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Hilde-Fjellvang Trydal-Rørkjøp.jpg

Foto: Rørkjøp

Rørkjøp rekrutterer fra VVS Norge

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hilde Fjellvang Trydal trer inn i rollen som markedskoordinator og butikkrådgiver i Rørkjøp fra 1. april. Hilde har 28 års erfaring i VVS-bransjen. Planen var å bli journalist, men en liten sommerjobb i familiebedriften Flis & Bad AS (Comfort Lier) endte i 26 innholdsrike år for bedriften.

– Det var 26 morsomme, lærerike og spennende år hvor jeg fikk utfordret meg selv innen salg, logistikk, markedsføring, leverandørkontakt, rørleggeriet, prosjektering av bad, personalledelse og mye mer, sier Hilde.

De siste 10 årene jobbet hun som daglig leder i bedriften. Ved siden av fulltidsjobb på Flis & Bad tok hun 2-årig varehandelsutdannelse på NVH/BI, som hun har hatt stor glede av i verv som produkt- og markedsråd, samt i styret i Comfort-kjeden. For drøyt to år siden bestemte Hilde seg for å utforske flere sider ved bransjen, og siden august 2021 har hun jobbet som regionsjef i VVS Norge RMB. Hovedfokus har vært oppfølging av rørleggere med butikk i fagkjedene Bademiljø og Comfort.

– Jeg har et brennende engasjement for bransjen, og har stor respekt for rørleggeryrket og alle de dyktige driverne. Jeg er skikkelig glad og stolt over muligheten jeg nå får i Rørkjøp, og gleder meg stort til å gå i gang med oppgavene, sier hun.

– Rørkjøp sine kjerneverdier; humor, ærlighet og respekt, kjenner jeg meg godt igjen i, sier Hilde.

Administrerende direktør i Rørkjøp, Frank Olsen, er svært glad for å ha fått på plass en såpass viktig ressurs for kjeden, og gleder seg til å sette Hilde i arbeid.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.