Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Frank Olsen og Per-Ivar Uggerud-FotoRørkjøp.jpg

Foto: Rørkjøp

Rørkjøp med solid satsning på 2024

Fremgangsrike forhandlinger med leverandører og partnere og en uovertruffen synlighet på sosiale medier gjør at Rørkjøp står sterkere enn noensinne i forkant av 2024.

ifi.no

ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Takket være solide forhandlinger og sunne veivalg, har Rørkjøp-kjeden sikret seg bærekraftige samarbeidsavtaler med viktige leverandører som leverer de beste produktene. Dette gir medlemmene de beste forutsetningene for å lykkes godt i de utfordrende tider som venter.

– Rørkjøp har i høst sikret bedre avtaler for de neste årene enn kjeden hadde foregående periode, noe som må ansees å være en kjempesuksess. Alle våre tre grossistpartnere, Brødrene Dahl, Ahlsell og Heidenreich, er med videre på like premisser. Det sikrer at varetilgjengeligheten for Rørkjøps medlemmer over hele landet er best mulig, sier administrerende direktør i Rørkjøp Frank Olsen.

– Rørkjøps slagord er «Det beste valget», og i tråd med det har vi har også ryddet i leverandørmassen for å sikre at våre aller beste partnere er med videre i en solid satsing med Rørkjøp-kjeden og våre medlemsbedrifter.

SoMe gir jobber!

Se flere bilder
smilende mann i grå dressjakke

Foto: Rørkjøp

BEST PÅ SOME:– Rørkjøp har de siste årene bygget seg opp til å bli den VVS-kjeden i Norge med desidert størst synlighet på sosiale medier. Vår suksess har medført at Rørkjøp i dag når ut til det norske folk på en måte ingen av våre konkurrenter er i nærheten av. Som en følge renner det inn oppdrag fra kunder over hele landet, sier Frank Olsen.

–  I 2024 vil aktivitetsnivået i bransjen gå ned som en konsekvens av at det er mindre penger i omløp, at mye er blitt dyrere og Norsk økonomi er mer presset, sier Frank Olsen.

Til tross for det står han sterk i troen på at kjeden og medlemsbedriftene er godt rustet for fremtiden.

I flere år har kjeden jobbet strategisk med sosiale medier, med en langsiktig strategi om å nå ut til flest mulig. Nå er Rørkjøp størst av alle i VVS-bransjen på sosiale medier, og kan konstatere at satsingen betaler seg. I trange tider er synlighet, ikke minst på nett, viktig:

– Takket være Rørkjøp-kjedens suksess på sosiale medier renner det inn oppdrag fra kunder over hele landet. Dette gir våre medlemsbedrifter arbeid hver eneste dag! Vår langsiktige satsing blir nå tidenes belønning for medlemmene, ikke minst nå når markedet synes å bli noe tøffere gjennom vinteren, sier han.  

Mange nyttige verktøy

Gode innkjøpsavtaler og synlighet hos kundene er viktig i tider når konkurransen blir strammere.  Rørkjøp-kjeden har også flere verktøy i verktøykassen som hjelper medlemmene med å bli mer lønnsomme.

– I usikre tider står de beste bedriftene frem og tar plass via sitt gode omdømme. Det vil være kjedene med de mest komplette verktøykassene som står igjen som vinnere når konkurransen hardner til. Innkjøp er viktig, men å bruke penger riktig er enda viktigere, sier Olsen og peker på at Rørkjøp har satset mye på å utvikle IT-verktøy som hjelper medlemmene med å ta gode valg, som tilfører kjedens medlemsbedrifter verdi og sparer kostnader.

–  Rørkjøp-familien består av hardt arbeidende kollegaer på kjedekontoret, alle våre gode medlemsbedrifter og ikke minst alle våre hardt arbeidende partnere. Det er en stor familie som jobber mot de samme målene og jeg gleder meg til 2024, selv om det kan bli utfordrende, avslutter Olsen.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.