Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
butikkråd-Rørkjøp-FotoRørkjøp.jpg

Foto: Rørkjøp

Rørkjøp med skarpere fokus på butikk- og kampanjer

I slutten av mai hadde Rørkjøps butikk- og kampanjeråd sitt første møte. Butikk- og markedskoordinator Hilde F. Trydal er strålende fornøyd med både engasjement og kompetanse som rådsmedlemmene besitter, og det ble en god dag med mange viktige innspill og gode planer for videre kampanjesatsning i Rørkjøp.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Rørkjøp har allerede et komplett profilprogram for alle som driver butikk- og showroom i dag, men med styrket kompetanse og det nye rådet som støttespiller, ser de frem til å styrke dette arbeidet fremover for alle som også har et solid butikkfokus.

Rådet vil i hovedsak jobbe med å øke salg av synlige produkter.

– Vi er allerede i gang med kampanjer rettet mot forbruker og medlemmer, og jeg kan love en spennende høst, og fullt trykk fra 2024, sier Hilde F. Trydal i en pressemelding. 

Til nytte for alle

Se flere bilder
Rørkjøp butikk- og kampanjeråd

Foto: Rørkjøp

PREMIÆREMØTE: Rørkjøps butikk- og kampanjeråd består av (øverst fra høyre): Håkon Arnesen (Arnesen Rør, Alta), Kenneth Hodnefjell (H2 Rør AS, Randaberg), Stine Oksholen (Husevåg Rør AS, Måløy), Hilde F Trydal (Rørkjøp AS), Edgar Jimenez ( E.F. Jimenez Rørservice, Horten) og Morten Hedlund (Viken VVS, Sørumsand)

– Rørkjøp har bestemt seg for å satse hardt på å også sikre salg av synlige produkter i årene fremover fra rørleggeren som fagperson. Det er ufattelig viktig at vi som bransje sammen jobber for å sikre at kvalitetsvarer fra våre gode kvalitetsleverandører blir levert til norske forbrukere, og her ønsker Rørkjøp fremover ta et enda tydeligere ansvar. Det er utrolig flott å se engasjementet fra Rørkjøps nye butikk- og kampanjeråd, samt at jeg gleder til å se hva vi kan få til fremover, sier administrerende direktør Frank Olsen.

Samtidig som rådet jobber mye rettet mot butikk og showroom er det et mål at all kampanjeaktivitet skal gagne hele Rørkjøp-familien, også de uten butikk eller showroom.

– Rørkjøp består i dag av over 445 rørleggerbedrifter, og det å sette søkelys på våre rundt 50 medlemmer med butikk/showroom er viktig for kjeden og fremtiden, sier Frank.

– Vi ser store fordeler med riktig fokus på salg av produkter knyttet opp mot rørleggervirksomheten, og har stor tro på at vi skal lykkes med dette. I alt vi gjør skal vi sørge for å være det beste valget, også her, smiler Frank. 

5 medlemmer
  • Håkon Arnesen, Arnesen Rør - Alta
  • Kenneth Hodnefjell, H2 Rør AS - Randaberg
  • Stine Oksholen, Husevåg Rør AS – Måløy
  • Hilde F Trydal – Rørkjøp AS
  • Edgar Jimenez, E.F. Jimenez Rørservice - Horten
  • Morten Hedlund, Viken VVS - Sørumsand
To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.