Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Rorkjop-digital-magasin-redaksjon.jpg

Foto: Rorkjop

Rørkjøp inspirerer med digitalt magasin

Med inspirerende bilder og tekster skal Rørkjøp bygge interesse rundt alt det en rørlegger kan hjelpe forbrukere med. Håndverkerkjeden har lansert et digitalt inspirasjonsmagasin som allerede etter kort tid vekker stor interesse.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Rørkjøp
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kort tid etter lansering på nett, er interessen stor for Rørkjøps nye inspirasjonsmagasin. Det er et bærekraftig magasin som har som mål å inspirere forbruker og samtidig øke yrkesstoltheten for rørleggerfaget.

Gjennom våre sosiale kanaler og henvendelser til kundeservice, har vi merket et behov for mer informasjon om våre produkter og tjenester. Målsettingen med det digitale inspriasjonsmagasinet er å bygge mer kunnskap hos forbruker gjennom inspirerende bilder og tekster, og samtidig gjøre en innsats for å vise frem den faglige ekspertisen våre rørleggere kan bistå med. Det at vi i tillegg lanserer en bærekraftig informasjonskanal er vi stolte av, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Rørkjøp Cecilie Bjørnerud Knap.

Se flere bilder
rorkjop.no/magasin

Foto: Rørkjøp

STOR INTERESSE: Mange har allerede funnet veien til Rørkjøps nye inspirasjonsmagasin. På nettsidene til rørleggerkjeden bygges det sakte men sikkert både kunnskap og inspirasjon i form av tekster og bilder. 

Kvalitet i ord og bilde

www.rorkjop.no/magasin vil være et godt supplement til de allerede eksisterende nettstedene og kanalene innen bransjen. I tillegg til å vise frem synlige produkter, vil vi også ha fokus på tekniske produkter og løsninger som installering av varme og utnyttelse av energi, sier hun.

– Kort tid etter lansering ser vi at vi har en jevn, økt trafikk, og at vi også får en del besøkende via våre øvrige sosiale medier. Magasinet vil åpne for å nå nye målgrupper, og på sikt er målsettingen å bli den foretrukne kanalen for inspirasjon og råd om produkter og tjenester som selges av våre rørleggere, forteller Bjørnerud Knap som er magasinets redaktør.

Bjørnerud Knap har tidligere arbeidet i både NRK og BBC, og er opptatt av å sikre kvalitet i alt innhold som publiseres.

– Vi har nå 425 medlemsbedrifter i Rørkjøp, så vi har mye vi kan skrive om og vise fram! Tanken er å samle informasjon om ulike jobber våre rørleggere utfører og tilgjengeliggjøre de for forbruker. En rørleggers faglige kompetanse har stort omfang og vi ønsker å vise fram alt fra graving i grøft til flotte bad.

Faglig tyngde

Rørkjøp har store ambisjoner på vegne av magasinet og vil oppdatere det jevnlig.

– Vi kommer til å bruke tid på innholdet og bygge det sakte men sikkert opp for å danne en kunnskapsdatabase. Med mer enn 70 leverandører og 425 rørleggerbedrifter på lag, har vi jo mye fagekspertise å lene oss på for råd og veiledning. Det skaper trygghet for forbruker, sier Bjørnerud Knap.

– Vi ser frem til å vise forbrukerne alt våre rørleggere kan hjelpe dem med og alt våre partnere kan tilby av produkter!

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.