FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Frank Olsen FotoRobertWalmann.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Rørkjøp er blitt Miljøfyrtårn

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lier-ordfører Gunn Cecilie Ringdal (H) har gitt adm.direktør Frank Olsen det synlige beviset på at Rørkjøp er sertifisert som Miljøfyrtårn.

– Vi må få større fokus på miljø både i kjeden, våre medlemsbedrifter og partnere. Når kjeden blir et Miljøfyrtårn, så forplikter dette på flere måter. Nå går vi foran og kan trekke alle våre 444 medlemsbedrifter i en positiv miljøretning, sier Olsen til nyhetsbrevet VVS-forum.

Olsen mener grønne bedrifter vil få et konkurransefortrinn i markedet, og at det derfor er viktig å kunne være i forkant. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar, og som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling. Gjennom et digitalt system får virksomheter konkrete verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, skriver VVS-forum. 

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.