Rørkjøp er blitt Miljøfyrtårn

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Rørkjøp er blitt Miljøfyrtårn

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Lier-ordfører Gunn Cecilie Ringdal (H) har gitt adm.direktør Frank Olsen det synlige beviset på at Rørkjøp er sertifisert som Miljøfyrtårn.

– Vi må få større fokus på miljø både i kjeden, våre medlemsbedrifter og partnere. Når kjeden blir et Miljøfyrtårn, så forplikter dette på flere måter. Nå går vi foran og kan trekke alle våre 444 medlemsbedrifter i en positiv miljøretning, sier Olsen til nyhetsbrevet VVS-forum.

Olsen mener grønne bedrifter vil få et konkurransefortrinn i markedet, og at det derfor er viktig å kunne være i forkant. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar, og som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling. Gjennom et digitalt system får virksomheter konkrete verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, skriver VVS-forum. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt