Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Roger-Lunde-Styreleder-Rørkjøp-SV.jpg

Foto: Rørkjøp

Roger Lunde er ny styreleder i Rørkjøp

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Rørkjøp
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Roger Lunde blir ny styreleder i Rørkjøp. Han kommer med 7 års erfaring fra VVS- og VMT-bransjen som konsernsjef for Brødrene Dahl AS. Han har også vært styremedlem i Optimera AS, samt har erfaring fra 8 år i olje- og gassbransjen. Lunde kommer nærmest fra stillingen som konsernsjef hos Ekornes AS.

Roger Lunde skal bidra til og lede styret og administrasjonen i Rørkjøp gjennom den neste fasen for selskapet med mange spennende og utfordrende strategisk valg.

– Min hovedmotivasjon for å bli styreleder i Rørkjøp er alle de spennende strategisk valg og muligheter som Rørkjøp har i en flott og utfordrende bransje. Jeg er opptatt av at rørleggere og deres bedrifter har gode muligheter for å vokse og tjene penger. Rørkjøp har hatt en god digital, lønnsom og spennende reise. Jeg har alltid hatt en god dialog med Rørkjøp og Frank Olsen. Det er viktig og bra med stabil og god ledelse, samt strategi over tid. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med styret og Frank i arbeidet med å utvikle og forberede Rørkjøp for fremtiden, sier han.

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.