Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Klikk-vinyl-Otra-Aura-FotoPergo-6.jpg

Foto: Pergo

Rigid vinyl med integrert underlag

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

vinylPergo
Dele

De to klikk-vinyl-kolleksjonene Otra og Aura fra Pergo kommer nå også med integrert underlag. Fordelen med integrert underlag er at installasjonen er rask og enkel også for ikke-profesjonelle. Underlaget er perfekt integrert, noe som gir god akustikk og støtte for klikksystemet, dette bidrar også til lengre levetid for klikksystemet. Otra lanseres i 9 forskjellige dekorer i nyanser fra myk grå til mørk kaffe og med v-fug på fire sider som understreker den naturlige følelsen. Aura lanseres i 7 forskjellige dekorer: fra lys italiensk marmor til svart skifer. Aura byr på et tidløst uttrykk av stein og betong med en myk, varm følelse. Alle Pergo Rigid Klikk-gulv har livstidsgaranti mot vannskader, normal slitasje og delaminering når de brukes i private hjem.

Se flere bilder
Klikk-vinyl Otra/Aura

Foto: Pergo

KLIKK-VINYL: Otra lanseres i 9 forskjellige dekorer i nyanser fra myk grå til mørk kaffe og med v-fug på fire sider som understreker den naturlige følelsen. Aura lanseres i 7 forskjellige dekorer: fra lys italiensk marmor til svart skifer.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.