Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Klikk-vinyl-Otra-Aura-FotoPergo-6.jpg

Foto: Pergo

Rigid vinyl med integrert underlag

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

vinylPergo
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

De to klikk-vinyl-kolleksjonene Otra og Aura fra Pergo kommer nå også med integrert underlag. Fordelen med integrert underlag er at installasjonen er rask og enkel også for ikke-profesjonelle. Underlaget er perfekt integrert, noe som gir god akustikk og støtte for klikksystemet, dette bidrar også til lengre levetid for klikksystemet. Otra lanseres i 9 forskjellige dekorer i nyanser fra myk grå til mørk kaffe og med v-fug på fire sider som understreker den naturlige følelsen. Aura lanseres i 7 forskjellige dekorer: fra lys italiensk marmor til svart skifer. Aura byr på et tidløst uttrykk av stein og betong med en myk, varm følelse. Alle Pergo Rigid Klikk-gulv har livstidsgaranti mot vannskader, normal slitasje og delaminering når de brukes i private hjem.

Se flere bilder
Klikk-vinyl Otra/Aura

Foto: Pergo

KLIKK-VINYL: Otra lanseres i 9 forskjellige dekorer i nyanser fra myk grå til mørk kaffe og med v-fug på fire sider som understreker den naturlige følelsen. Aura lanseres i 7 forskjellige dekorer: fra lys italiensk marmor til svart skifer.

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.