FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
1-Mal Proff messe 2023-SIKA-FotoCheraWestmanIFIno-03.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Relasjonsbygging på messe med «carry power»

For første gang på flere år kunne Mal Proff samle leverandørene til messe igjen. Besøkende håndverkere og butikker fra hele landet, fikk både faglig oppdatering på produkter og muligheten til å vinne fine premier ved lekne aktiviteter hos leverandørene.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Til tonene av Alex Roséns coverversjon av Tennessee Ernie Fords låt «Sixteen tons» åpnet han og salgsdirektør Terje Langmoe den første leverandørmessen som Mal Proff har kunnet gjennomføre siden 2019. Låten handler om hardt og dårlig betalt arbeid i amerikanske kullgruver. Den ble solgt i millioner av eksemplarer i midten av 1950-tallet og har opp gjennom årene blitt en hit i mange innspillinger.  Hvorvidt budskapet kan sies å være kjennetegnende for overflatebransjen lar vi være usagt, men det er i det minste trøkk og humor i Roséns versjon.

– Det er utrolig hyggelig å være her. Vi har samlet bransjen: de beste leverandørene, de beste kundene og de beste håndverkerne innenfor overflatebransjen. Poenget her er å få lærdom i forhold til den produktutvikling som har skjedd de siste årene, sa Terje Langmoe.

Se flere bilder
Terje Langmoe, Mal Proff

Foto: Chera Westman/ifi.no

TERJE LANGMOE var fornøyd med å kunne arrangere høstmesse igjen. – Sosialisering, å bygge relasjoner med kolleger er viktig for bransjen, sa han. Her klarer vi å vise frem et bredt spekter av leverandører som er med på å utvikle hele bransjen. 

Den hellig ånd

På scenen i konferanselokalene til Thon Hotell Oslo Airport fortalte Rosén om sine tre grunnverdier, som på forunderlig vis stemmer godt overens med hvordan oppdragsgiver ønsker å fremstå: inkludering, samhold og bærekraft:

– Bærekraft er litt vanskelig, litt som Den hellige ånd i bibelen. Du vet hvem Jesus er, du vet hvem Gud er, men Den hellige ånd er litt vanskelig. Det er litt sånn med bærekraft, eller «carry power» som jeg kaller det, sa han.

Bærekraft var også tema hos flere av utstillerne, og fra scenen fortalte Terje Langmoe litt senere om hva Mal Proff gjør på området:

– Vi i Mal Proff jobber hver dag med bærekraft.  Vi har gått sammen med Tarkett og samler inn brukte gulv og rester fra installasjoner i alle butikker. Tomt & tørt-prosjektet fortsetter også, alt for at innsamlet plast skal kunne bli til nye produkter, sa han. 

Se flere bilder
Espen Josten, Alex Rosen og Terje Langmoe

Foto: Chera Westman/ifi.no

BÆREKRAFT: Teknisk sjef hos Tarkett, Espen Josten, ble intervjuet av Alex Rosén om ReStart og hva Tarkett og Mal Proff gjør sammen på bærekraftområdet ved å samle inn installasjonsspill og gamle gulv ved alle utsalgssteder. 

Klikk på bildet under for bildekarusell med flere bilder fra messen:


Se flere bilder
Ardex og Tarkett stand med truck

Foto: Chera Westman/ifi.no

LASTE OG LOSSE med radiostyrt truck er heller ikke en enkel oppgave. Hos Ardex og Tarkett kunne den lekelystne hente minipall med sparkel og kjøre trucken gjennom en bane kantet med bittesmå ruller vinylbelegg, for å losse den på andre siden. Truckføreren som brukte kortest tid vant en fin premie.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.