Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Tessera Earthscape Terrain-ET BILDEKANVAS-FotoForboFlooring.jpg

Foto: Forbo Flooring Systems

Raust eller minimalistisk med teppeflis

Enten du ønsker en raus teppeflis med mye garn og rustikt uttrykk, eller en stram, minimalistisk fremtoning på gulvet, har Forbo Flooring løsningen i de to nye versjonene av Tessera teppefliser.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tessera Earthscape fra Forbo Flooring er en tuftet teppeflis med løkker i ulik høyde som gir komfort, god lyddemping og et lunt uttrykk. Søsterkolleksjonen Tessera Struktur 1 er mikrotuftet, med lav struktur og et mer stramt utseende i nøytrale farger.

Begge flistypene lages av 100 prosent gjennomfarget polyamid 6, som gir god slitestyrke og fargebestandighet. Teppeflisene fra både Earthscape og Struktur 1 kan sømløst, uten bruk av lister eller profiler, kombineres med Forbos Allura Flex LVT som legges med samme limtype. 

Se flere bilder
Tessera Earthscape Fjord 3259

Foto: Forbo Flooring Systems

RAUS OG ORGANISK: Earthscape er en garnrik og innbydende teppeflis, i 12 ulike fargesammensetninger. Hver kolleksjonsfarge består av fire ulike farger, tuftet sammen i myke løkker med ulike høyde. 

Se flere bilder
Tessera Struktur 1

Foto: Forbo Flooring Systems

NØYTRAL FARGESKALA: Tessera Struktur 1 kommer i 18 farger som er spesielt tilpasset den skandinaviske interiørstilen med en nøytral fargebase. Teppeflisene er produsert etter prinsippet om at «less is more», der lav tuft gir et minimalistisk og tidløst utseende. 


Fargeharmoni

Designet i Tessera Earthscape er inspirert av hvordan jordens overflate ser ut fra en stor høyde. Kolleksjonen består av 12 nøytrale fargesammensetninger som er en kombinasjon av fire forskjellige ulike, men harmoniske farger. Garnmengden er raus og gir et komfortabelt gulv med 26 dB lydreduksjon.

– Tessera Earthscape er smart designet, da de 50 cm x 50 cm store flisene kan monteres monolistisk, og danner en vakker flate uten synlige skjøter, sier David Neville, produktsjef hos Forbo Flooring Systems.

Se flere bilder
Tessera Earthscape Terrain

Foto: Forbo Flooring Systems

ET BILDEKANVAS: I takt med at avstanden fra bakken vokser, fremtrer teksturer og farger på jordens overflate som på et taktilt bildekanvas. Dette satellitt-perspektiv har inspirert designteamet til Forbo Flooring Systems, ved utformingen av teppefliskolleksjonen Tessera Earthscape. 

Rolig og sofistikert

Tessera Struktur 1 kommer i 18 nøytrale farger som passer godt inn i skandinavisk interiørtradisjon. Ni av fargene går i en gråskala som bidrar til en rolig og sofistikert atmosfære. Paletten kompletteres av ni trendfarger som gir mulighet til en leken interiørdesign som tar opp eller forsterker farger i øvrig innredning.

Mikrotuften bruker halvparten så mye garn som til en konvensjonell teppeflis, uten å gi avkall på slitestyrke eller ytelse i øvrig, samtidig som det reduserer garnets bidrag til miljøpåvirkningen. Tessera Struktur 1 er laget av 65 prosent gjenbrukt materiale og en garnvekt på 350 gram per kvadratmeter. Den minimalistiske, lave løkketuften gir 17 dB trinnlydsreduksjon. For usynlige skjøter installeres teppeflisene kvartsvendt i sjakkmønster, men de kan også legges monolistisk der det ikke forstyrrer med noe synlighet i skjøter.

Se flere bilder
Tessera_Struktur1_Korn

Foto: Forbo Flooring Systems

AVSKALET REFLEKSJON: Å holde søkelyset på det som er viktig, å stoppe opp og reflektere et øyeblikk. Det er designidéen bak den mikrotuftede teppeflisen Tessera Struktur 1 fra Forbo Flooring Systems. Designet er enkelt og strippet ned til det minimalistiske og edruelige. 

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.