Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Pop-med-kopp-BESKYTTELSE-FotoJordan.jpg

Foto: Jordan

Pop med kopp til penselen

Alle de fire penslene med skrå bust i Jordans sortiment kommer nå med SmartEtui. Verktøyleverandørens kundeundersøkelser viser at kjøpelysten øker da penslene får den ekstra fordelen. Konseptet går under navnet «Genial til…»

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

jordan
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forbrukerne liker pensler med skrå bust. Da verktøyleverandøren Jordan spurte sluttkundene om hva de mener om skråpensler, ble responsen overveldende god. «Skråpenselen er genial i seg selv. Den kan brukes overalt!» var noen av tilbakemeldingene de fikk på forbrukerundersøkelser og i sosiale medier.

Denne høsten relanseres de fire variantene av skråpensler og utstyres med et praktisk SmartEtui. Skråpenslene kommer i fire størrelser; 25 mm, 35 mm, 35 mm oval og 50 mm.

– Undersøkelsene viste at kjøpelysten økte da de allerede gode og populære skråpenslene fikk enda en fordel. Kundene ser verdien av gjenbrukbar emballasje og ikke minst en enda enklere løsning underveis i malejobben, sier Didrik Breivik, Brand manager hos Jordan. 

Se flere bilder
genial tilbakemeldinger

Foto: Jordan

GENIAL TIL: I forbindelse med lanseringen har Jordan tatt frem et butikkmateriell under konseptet «Genial til…» som viser på det store engasjementet som leverandøren har skapt i sine SoMe-kanaler. Både brosjyre og POS-POS-materiell viser hva andre sier om disse geniale penslene.

Se flere bilder
skrå pensel med Smart Etui

Foto: Jordan

BESKYTTELSE: SmartEtui beskytter busten, holder den fuktig i opptil 72 timer og gir mindre søl. Nå kommer alle Jordans fire pensler med skrå bust, også med kopp. 


«Genial til…»

SmartEtuiet gjør at du enkelt kan legge fra deg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss. Skal du male over flere dager, er tipset å dyppe busten i maling og sette på etuiet når du er ferdig med malejobben for dagen. Busten holdes fuktig i opptil 72 timer. Nå blir det slutt på søl og gris.

– Vi spurte forbrukerne hva de synes om nyheten, og responsen var overveldende. Det var tydelig at mange hadde prøvd penslene før og at de hadde en klar formening om hva de er best til. Forbrukerne mener at skråpenslene er geniale til veldig mye, og dette ble kjernen i konseptet for lanseringen. I denne lanseringen ønsker vi derfor at forbrukerne skal «tale vår sak». Ingenting er bedre enn å få anbefalt produkter av andre som har positive erfaringer med dem, sier Breivik.

Oppgaver som krever nøyaktighet i penselføringen er perfekt for bruk av en pensel med skrå bust. Maling av vinduer, lister, møbler, overgang vegg til tak, hjørner og kanter er det noe av det en skråpensel er genial til takket være den gode kontrollen som utformingen av busten gir. 

Se flere bilder
Pop-med-kopp-PAUSEOPPBEVARING-FotoJordan.JPG

Foto: Chera Westman/ifi.no

PAUSEOPPBEVARING: Flere av Jordans pensler har SmartEtui, og kundene setter pris på gjenbrukbar emballasje og på å enkelt kunne legge fra seg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss.

<br>


Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.