Pop med kopp til penselen

Alle de fire penslene med skrå bust i Jordans sortiment kommer nå med SmartEtui. Verktøyleverandørens kundeundersøkelser viser at kjøpelysten øker da penslene får den ekstra fordelen. Konseptet går under navnet «Genial til…»

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Pop med kopp til penselen

Foto: Jordan

Forbrukerne liker pensler med skrå bust. Da verktøyleverandøren Jordan spurte sluttkundene om hva de mener om skråpensler, ble responsen overveldende god. «Skråpenselen er genial i seg selv. Den kan brukes overalt!» var noen av tilbakemeldingene de fikk på forbrukerundersøkelser og i sosiale medier.

Denne høsten relanseres de fire variantene av skråpensler og utstyres med et praktisk SmartEtui. Skråpenslene kommer i fire størrelser; 25 mm, 35 mm, 35 mm oval og 50 mm.

– Undersøkelsene viste at kjøpelysten økte da de allerede gode og populære skråpenslene fikk enda en fordel. Kundene ser verdien av gjenbrukbar emballasje og ikke minst en enda enklere løsning underveis i malejobben, sier Didrik Breivik, Brand manager hos Jordan. 

Dele på Pinterest genial tilbakemeldinger

Foto: Jordan

GENIAL TIL: I forbindelse med lanseringen har Jordan tatt frem et butikkmateriell under konseptet «Genial til…» som viser på det store engasjementet som leverandøren har skapt i sine SoMe-kanaler. Både brosjyre og POS-POS-materiell viser hva andre sier om disse geniale penslene.

Dele på Pinterest skrå pensel med Smart Etui

Foto: Jordan

BESKYTTELSE: SmartEtui beskytter busten, holder den fuktig i opptil 72 timer og gir mindre søl. Nå kommer alle Jordans fire pensler med skrå bust, også med kopp. 


«Genial til…»

SmartEtuiet gjør at du enkelt kan legge fra deg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss. Skal du male over flere dager, er tipset å dyppe busten i maling og sette på etuiet når du er ferdig med malejobben for dagen. Busten holdes fuktig i opptil 72 timer. Nå blir det slutt på søl og gris.

– Vi spurte forbrukerne hva de synes om nyheten, og responsen var overveldende. Det var tydelig at mange hadde prøvd penslene før og at de hadde en klar formening om hva de er best til. Forbrukerne mener at skråpenslene er geniale til veldig mye, og dette ble kjernen i konseptet for lanseringen. I denne lanseringen ønsker vi derfor at forbrukerne skal «tale vår sak». Ingenting er bedre enn å få anbefalt produkter av andre som har positive erfaringer med dem, sier Breivik.

Oppgaver som krever nøyaktighet i penselføringen er perfekt for bruk av en pensel med skrå bust. Maling av vinduer, lister, møbler, overgang vegg til tak, hjørner og kanter er det noe av det en skråpensel er genial til takket være den gode kontrollen som utformingen av busten gir. 

Dele på Pinterest Pop-med-kopp-PAUSEOPPBEVARING-FotoJordan.JPG

Foto: Chera Westman/ifi.no

PAUSEOPPBEVARING: Flere av Jordans pensler har SmartEtui, og kundene setter pris på gjenbrukbar emballasje og på å enkelt kunne legge fra seg penselen uten at den tørker ut eller at busten blir full av smuss.


SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt