FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
AnA-FotoCheraWestman_IFIno-04-2.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Pop arkitektsamling på DOGA

Foran et stort publikum på Design og arkitektur Norge (DOGA), fortalte tre kjente arkitekter om det som har inspirert dem til verkene de har vunnet priser og fremgang for.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

teppePolyflor
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Arrangementet Architects not Arcitecture turnerer igjen rundt Europa, etter et ufrivillig corona-opphold. Tilskuerne i Oslo fikk høre fra Reiulf Ramstad om hans kjærlighet til organisk liv og vann. «Jeg synes at ordet Sustainability er utslitt. Kanskje burde vi bytte det ut med kvalitet eller empati» sa han. Beate Hølmebakk fortalte at hun er stolt over å ha kunder som er villig til å eksperimentere i grenselandet mellom kunst og arkitektur. «Dagen da vi slutter å eksperimentere for å løse et problem, går arkitekturen tapt», sa hun. Britiske Peter Cook underholdt med en fortelling om karnappet der han ble sittende for å arbeide under lock-down, og om lettelsen over å kunne reise igjen når isolasjonen var over. «Om jeg skal utforme en dør, dukker det umiddelbart opp tanker og bilder i hodet på dører jeg har sett. I dag er det lett å finne bilder på nett, men du har ikke vær der, ikke opplevd det. Jeg reiser alltid mye, studerer og observerer», sa han. 

Se flere bilder
Architects not Architecture

Foto: Chera Westman/ifi.no

TRE TALERE: Arkitekten Reiulf Ramstad fortalte om hva som har preget og inspirert ham i sitt yrkesliv. Det samme gjorde Beate Hølmebakk og britiske Peter Cook.

Teppeprodusenten Object Carpet er fast sponsor til arrangementet, og ny leverandør til det norske markedet. I samarbeid med den norske distributøren Polyflor hadde daglig leder Harald Niemann og salgsdirektør Jan-Willem Kok lagt ut fire avpassede tepper i lokalen, og minglet med arkitekter og studenter under kvelden. 

Se flere bilder
Object Carpet

Foto: Chera Westman/ifi.no

SPONSORER: I samarbeid med den norske distributøren Polyflor hadde daglig leder Harald Niemann og salgsdirektør Jan-Willem Kok fra Object Carpet lagt ut fire avpassede tepper i lokalen, og minglet med arkitekter og studenter under kvelden.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.