FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
bilde AnA-Oslo.jpg

Foto: Architects not Architecture

Personlig med arkitekter på scenen

Tre kjente arkitekter deler sine ideer om arkitektur fra scenen på DogA 1. September. Arrangementet Architechts not Architecture viser frem det som former arkitekturen, uten å ha fokus på de unike og prisvinnende byggverkene.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

NIL
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Arrangementet Architects not Architecture (AnA) er tilbake i Norge. Den 1. september står tre kjente arkitekter på scenen på Design og arkitektur Norge (DogA) i Oslo, for å fortelle og bli intervjuet om seg selv – ikke om prosjektene de vinner priser og oppmerksomhet for. Denne gang medvirker norske Reiulf Ramstad (Reiulf Ramstad Arkitekter) og Beate Hølmebakk (Manthey kula), sammen med britiske Peter Cook (CHAP – Cook Haffner Architecture Platform).  

– Dette er et event med et litt annerledes fokus, hvor arkitektene som skal på scenen blir intervjuet og får fortelle om personlige erfaringer og kreative perioder i livet, uten å nevne prosjekter de har jobbet med, forteller Stine Steen, markedskoordinator hos gulvleverandøren Polyflor som sammen med sin tyske leverandør Object Carpet sponser arrangementet og vil sammen med de øvrige sponsorene, Schüco Norge, Jung og Equitone, være til stede med en utstilling i lokalene.

Se flere bilder
Jarmund-2019.jpg

Foto:

HISTORIKK: AnA har tidligere vært arrangert i Norge i 2018 og 2019 med medvirkning av de norske arkitektene Einar Jarmund, Kari Nissen Brodtkorb, Todd Saunders, Kjetil Thorsen og Siv Helen Stangeland.

Architects not Architecture ble startet i 2015 i Hamburg, med målet om å vise frem det som påvirker utformingen av arkitekturen. Dette gjøres gjennom inspirerende foredrag der de tre foredragsholderne først presenterer sine idéer om arkitektur, personlige visjoner og mål og sin profesjonelle biografi, og deretter blir intervjuet. Arrangementet avsluttes med en rundebordssamtale. På scenen har arkitektene ikke lov til å snakke om noen av sine prosjekter.

AnA har tidligere vært arrangert i Norge i 2018 og 2019 med medvirkning av de norske arkitektene Einar Jarmund, Kari Nissen Brodtkorb, Todd Saunders, Kjetil Thorsen og Siv Helen Stangeland. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.