Fargemagasinet logo
Se flere bilder
bilde AnA-Oslo.jpg

Foto: Architects not Architecture

Personlig med arkitekter på scenen

Tre kjente arkitekter deler sine ideer om arkitektur fra scenen på DogA 1. September. Arrangementet Architechts not Architecture viser frem det som former arkitekturen, uten å ha fokus på de unike og prisvinnende byggverkene.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

NIL
Dele

Arrangementet Architects not Architecture (AnA) er tilbake i Norge. Den 1. september står tre kjente arkitekter på scenen på Design og arkitektur Norge (DogA) i Oslo, for å fortelle og bli intervjuet om seg selv – ikke om prosjektene de vinner priser og oppmerksomhet for. Denne gang medvirker norske Reiulf Ramstad (Reiulf Ramstad Arkitekter) og Beate Hølmebakk (Manthey kula), sammen med britiske Peter Cook (CHAP – Cook Haffner Architecture Platform).  

– Dette er et event med et litt annerledes fokus, hvor arkitektene som skal på scenen blir intervjuet og får fortelle om personlige erfaringer og kreative perioder i livet, uten å nevne prosjekter de har jobbet med, forteller Stine Steen, markedskoordinator hos gulvleverandøren Polyflor som sammen med sin tyske leverandør Object Carpet sponser arrangementet og vil sammen med de øvrige sponsorene, Schüco Norge, Jung og Equitone, være til stede med en utstilling i lokalene.

Se flere bilder
Jarmund-2019.jpg

Foto:

HISTORIKK: AnA har tidligere vært arrangert i Norge i 2018 og 2019 med medvirkning av de norske arkitektene Einar Jarmund, Kari Nissen Brodtkorb, Todd Saunders, Kjetil Thorsen og Siv Helen Stangeland.

Architects not Architecture ble startet i 2015 i Hamburg, med målet om å vise frem det som påvirker utformingen av arkitekturen. Dette gjøres gjennom inspirerende foredrag der de tre foredragsholderne først presenterer sine idéer om arkitektur, personlige visjoner og mål og sin profesjonelle biografi, og deretter blir intervjuet. Arrangementet avsluttes med en rundebordssamtale. På scenen har arkitektene ikke lov til å snakke om noen av sine prosjekter.

AnA har tidligere vært arrangert i Norge i 2018 og 2019 med medvirkning av de norske arkitektene Einar Jarmund, Kari Nissen Brodtkorb, Todd Saunders, Kjetil Thorsen og Siv Helen Stangeland. 

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.