FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
pergo-med-lillehammer-pa-lillehammer

Pergo med «Lillehammer» på Lillehammer

Vi er på Lillehammer, nærmere bestemt Gausdals Landhandleris leverandørmesse i Håkons Hall. Her holder Pergo presentasjoner for forhandlerne og lærer de opp om sine gulv. I sentrum står Pergos laminatgulv «Lillehammer».

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

I Håkons Hall er det fullt kjør. De ansatte fra Gausdals Landhandleris ulike butikker går i grupper fra stand til stand. På 30 minutter byr leverandøren på kunnskap og informasjon, før gruppen haster videre til neste stand og en ny gjeng kommer innom.

Se flere bilder
Gausdal Landhandleris messe, Håkons Hall

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GAUSDAL LANDHANDLERI: I Håkons Hall på Lillehammer er det satt opp stands. Her holder leverandører presentasjoner for forhandlere og selgere. De ansvarlige for messen er Gausdal Landhandleri.

Pergos flaggskip

I standen til Pergo har passende nok et laminatgulv med navnet «Lillehammer» fått den sentrale plassen. Det er deres mest robuste gulv, og har mange gode kvaliteter.

– Med «Lillehammer» får du ti års garanti mot fukt, fugene er presset ut for å få de vanntette. Hvert bord har 64 forskjellige dybder i strukturen, som gjør det lunere og bedre å gå på. Ripesikkerheten er unik, med «TitanX» som ligger i toppsjiktet. Laminatgulvet har også 25 års garanti mot gjennomslitasje og solfalming. Og for deg som ønsker mer har vi «Lillehammer Pro» med livstidsgaranti som er på 33 år, sier Fredrik Sømod, fra Pergo.

I lag med sin kollega Anita Røberg, har de to holdt presentasjoner hele dagene denne uken. Formålet er å videreføre kunnskap og kompetanse om gulvene fra Pergo, til ulike forhandlere som deltar på messen.

Se flere bilder
PERGO-PERGOS FLAGGSKIP-FotoIverValkvæ (22)cc.JPG

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

PERGOS FLAGGSKIP– Laminatgulvet «Lillehammer» har TitanX i toppsjiktet, og har 25 års garanti mot gjennomslitasje og solfalming, og er i tillegg svanemerket. Hvert bord har 64 forskjellige dybder i strukturen, noe som gjør det lunere og bedre å gå på, sier Fredrik Sømod i Pergo.

Tåler det meste

Laminatgulvet har «TitanX» i toppsjiktet, «TitanX» er et aluminiumoksid-forsterket lag, som gir god motstand mot riper og slitasje.

– I likhet med andre laminattyper tåler det en trøkk, for hverdagsbruk hvor gulvet kan bli utsatt for riper og fukt er gulvet unikt egnet. Klikksystemet kjenner du fra tidligere, med «Perfect fold», sier Sømod.

Med «Perfect fold» kan planken monteres på tre måter for maksimal fleksibilitet, ved nedfelling av planken, horisontal montering hvor plankene skyves mot hverandre eller montering ved vinkling av planken for å så klikke dem sammen.

Se flere bilder
PERGO-TÅLER DET MESTE-FotoIverValkvæ (96).jpg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

TÅLER EN TRØKK: Laminatgulvet har «TitanX» i toppsjiktet, «TitanX» er et aluminiumoksid-forsterket lag, som gir god motstand mot riper og slitasje.

Naturlig tregulv eller laminat?

I en blindtest fikk besøkerne prøve å kjenne forskjellen mellom laminat og parkett.

– Det har faktisk vært ganske nøyaktig 50/50 når det gjelder blindtesten. Vi har nå holdt på i tre dager og det har sikkert vært over 150 personer som har kommet innom. Det er jo litt gøy også, at så mange tar feil. Det viser at laminatgulvene våre er vanskelige å skille fra naturlige tregulv, sier Sømod.

Se flere bilder
Blindtest boks

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

BLINDTEST: I denne boksen fikk de som var til stede under presentasjonene teste om de kunne kjenne forskjell på et naturlig tregulv og et laminatgulv. Bare halvparten har gjettet riktig.

Naturtro utseende

Både naturen og byen Lillehammer har vært inspirasjonskilde til Laminatgulvet «Lillehammer».

– Det stor variasjon på antall bilder i hver serie, et bilde på et laminatgulv er en gjenskapelse av en ekte parkettgulvoverflate, slik det skal se ut som et parkettbord. Det ser mer ekte ut, og det føles mer ekte ut når vi har opp til en halvannen millimeter struktur i toppsjiktet, sier Sømod

Se flere bilder
Pergo ansatte holder presentasjon

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

DELER KUNNSKAP: Fredrik Sømod og Anita Røberg fra Pergo har hold presentasjoner for over 150 personer i løpet av uken, om blant annet Pergos nye laminatgulv «Lillehammer».

Hensyn til miljøet

Pergo har en lang tradisjon med svanemerket laminat. «Lillehammer» serien er intet unntak.

– «Lillehammer» gulvet er svanemerket, vi har hatt svanemerkede gulv siden 1995, og er fortsatt den eneste laminatleverandøren med svanemerking, sier Sømod.

Se flere bilder
Hei Lillehammer, svanemerket

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

Pergo har en lang tradisjon med svanemerket laminat. "Lillehammer" serien er også svanemerket.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.