FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Hytteinspirasjon-5-FotoOsmo.jpg

Foto: Osmo

Osmo til Norsk Hyttesenter

Osmo Nordic AS har etablert en fast utstilling i Inspirasjonsbygget på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta utenfor Oslo.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Osmo
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Osmo Nordic AS har etablert en fast utstilling i Inspirasjonsbygget på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta utenfor Oslo. Her vises et stort utvalg av interiørprodukter basert på naturlige planteoljer og vokser som passer til både hjemmet og hytta. Produktene kan benyttes på gulv, tak, vegg, møbler og andre interiørdetaljer av tre. I utstillingen vises et stort utvalg av farger på furupanel og på prøver av eik.

Norsk Hyttesenters utstilling ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen og består av 30 hytter samlet på et lite og oversiktlig område. Jevnlig fornyes utstillingen med nye hytter. 

Bak Osmos produkter ligger det over 40 års erfaring og lidenskap til tre som naturlig byggemateriale, da Osmo som selskap ble etablert allerede i 1978. Selskapet har hovedkontor i Tyskland, og alle produktene er utviklet av egen produktutviklingsavdeling, og satt i produksjon i en egen fabrikk.

Råstoffene i våre produkter kommer fra naturen, og blir videreforedlet og renset hos oss slik at de ikke er skadelige for verken mennesker eller dyr. Osmo benytter naturlige planteoljer som solsikke, soya, lin og tisteoljer, samt harde vokser som carnauba og candelillavoks.

Dette gir en diffusjonsåpen, vann- og smussavvisende overflate som enkelt kan punktvis vedlikeholdes og renoveres.

Se flere bilder
fargeprøver

Foto: Osmo

HYTTEINSPIRASJON: Osmo har etablert en permanent utstilling på Norsk Hyttesenter. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.