Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
ODF-nytt konsept-trendutstilling-FotoCheraWestmanIFIno.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Oslo Design Fair fornyes til høsten

I august er Oslo Design Fair tilbake med et nytt konsept rettet mot prosjektmarkedet: Oslo Contract & Furniture Fair. Dette vil være et supplement til den eksisterende messen som gjennomføres parallelt.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Messer
Dele
Annonse
IFI annons

To ganger i året arrangeres Oslo Design Fair i Lillestrøm. Januarmessen i år ble avlyst, men i august kommer messen tilbake. Da med et delvis nytt konsept. 

Se flere bilder
trendutstilling ODF

Foto: Chera Westman/ifi.no

NYTT NAVN: Oslo Design Fair går av stabelen 31. august-2. september i NOVA Spektrum, tidligere kalt Norges Varemesse, i Lillestrøm. 

Sikter mot prosjekter

Oslo Design Fair i august skal ta et sterkere grep om kontraktsmarkedet. Med en egen utstilling i egen hall, skal Oslo Contract & Furniture Fair tiltrekke seg arkitekter, prosjektforhandlere, store og små bedrifter, og eiendomsselskaper og dedikerte utstillere.

– Vi skal legge til rette for at prosjektmarkedet får en ny møteplass for å skape kontakter, møte venner og nye samarbeidspartnere. Det vil også bli egne arrangementer, workshops og inspirerende foredrag for denne delen av bransjen. Vår visjon er å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbel og interiør og den viktigste arenaen for bransjen, sier messen i en pressemelding. 

Oslo Design Fair går av stabelen 31. august-2. september i NOVA Spektrum, tidligere kalt Norges Varemesse, i Lillestrøm. 

Trend 2024: Naturlig eleganse
Farger og trender

Trend 2024: Naturlig eleganse

I naturen har vi det godt og finner ro. Når vi tar med naturens elementer og farger inn i interiøret, skapes hjem som gir den samme følelsen. Som motvekt mot kriser og uro i omverdenen...

En ny svenske skal erobre Norge
Bransjenytt

En ny svenske skal erobre Norge

Beckers fases ut av Norge. Eierne PPG Tikkurila velger en nystart med søstervaremerket på det norske proffmarkedet, og for første gang er Alcro lansert utenfor Sveriges grenser. –...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.