FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
ODF-nytt konsept-trendutstilling-FotoCheraWestmanIFIno.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Oslo Design Fair fornyes til høsten

I august er Oslo Design Fair tilbake med et nytt konsept rettet mot prosjektmarkedet: Oslo Contract & Furniture Fair. Dette vil være et supplement til den eksisterende messen som gjennomføres parallelt.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Messer
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To ganger i året arrangeres Oslo Design Fair i Lillestrøm. Januarmessen i år ble avlyst, men i august kommer messen tilbake. Da med et delvis nytt konsept. 

Se flere bilder
trendutstilling ODF

Foto: Chera Westman/ifi.no

NYTT NAVN: Oslo Design Fair går av stabelen 31. august-2. september i NOVA Spektrum, tidligere kalt Norges Varemesse, i Lillestrøm. 

Sikter mot prosjekter

Oslo Design Fair i august skal ta et sterkere grep om kontraktsmarkedet. Med en egen utstilling i egen hall, skal Oslo Contract & Furniture Fair tiltrekke seg arkitekter, prosjektforhandlere, store og små bedrifter, og eiendomsselskaper og dedikerte utstillere.

– Vi skal legge til rette for at prosjektmarkedet får en ny møteplass for å skape kontakter, møte venner og nye samarbeidspartnere. Det vil også bli egne arrangementer, workshops og inspirerende foredrag for denne delen av bransjen. Vår visjon er å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbel og interiør og den viktigste arenaen for bransjen, sier messen i en pressemelding. 

Oslo Design Fair går av stabelen 31. august-2. september i NOVA Spektrum, tidligere kalt Norges Varemesse, i Lillestrøm. 

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.