Oslo Design Fair fornyes til høsten

I august er Oslo Design Fair tilbake med et nytt konsept rettet mot prosjektmarkedet: Oslo Contract & Furniture Fair. Dette vil være et supplement til den eksisterende messen som gjennomføres parallelt.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Oslo Design Fair fornyes til høsten

Foto: Chera Westman/ifi.no

To ganger i året arrangeres Oslo Design Fair i Lillestrøm. Januarmessen i år ble avlyst, men i august kommer messen tilbake. Da med et delvis nytt konsept. 

Dele på Pinterest trendutstilling ODF

Foto: Chera Westman/ifi.no

NYTT NAVN: Oslo Design Fair går av stabelen 31. august-2. september i NOVA Spektrum, tidligere kalt Norges Varemesse, i Lillestrøm. 

Sikter mot prosjekter

Oslo Design Fair i august skal ta et sterkere grep om kontraktsmarkedet. Med en egen utstilling i egen hall, skal Oslo Contract & Furniture Fair tiltrekke seg arkitekter, prosjektforhandlere, store og små bedrifter, og eiendomsselskaper og dedikerte utstillere.

– Vi skal legge til rette for at prosjektmarkedet får en ny møteplass for å skape kontakter, møte venner og nye samarbeidspartnere. Det vil også bli egne arrangementer, workshops og inspirerende foredrag for denne delen av bransjen. Vår visjon er å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbel og interiør og den viktigste arenaen for bransjen, sier messen i en pressemelding. 

Oslo Design Fair går av stabelen 31. august-2. september i NOVA Spektrum, tidligere kalt Norges Varemesse, i Lillestrøm. 

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt