Nytt slitesterkt tregulv fra Kährs

Svenske Kährs er nå ute med en ny type tregulv. Kährs «Life» er en kolleksjon tregulv med egenskaper som kan sammenlignes med slitesterke vinylgulv.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nytt slitesterkt tregulv fra Kährs

Foto: Kährs

I en pressemelding forteller Kährs at «Life» kombinerer det beste av to verdener i denne kolleksjonen hvor treets skjønnhet møter vinylgulvenes praktiske egenskaper.

Vil ha ekte tregulv

Dele på Pinterest Gulv

Foto: Kährs

TO VERDENER: I kolleksjonen Kährs «Life» er treets skjønnhet kombinert med vinylgulvenes praktiske egenskaper. Her er gulvet "Faded Black Wide". 

Ifølge Kährs er etterspørselen etter ekte tregulv med ekstra holdbare egenskaper høy i dagens marked. For å imøtekomme den voksende etterspørselen introduserer selskapet nå Kährs «Life». Det er et eksklusivt og prisgunstig tregulv med enestående slitestyrke.

Bruksklasse 33

Kolleksjonen har et moderne design og med en fargepalett helt i tråd med dagens interiørtrender. «Life» klarer også kravene til bruksklasse 33, det vil si kraftig kommersiell bruk, som er den høyeste standarden for finérgulv, noe som betyr at det tåler høy slitasje og har enestående slagfasthet.

Lett å holde rent

Dele på Pinterest Gulv

Foto: Kährs

ET HELT LIV: − «Life»-kolleksjonen tåler alle hverdagens utfordringer igjennom et helt liv, sier Charlotta Persfell, CMO i Kährs. Her er gulvet "Cocoanut Cream Wide". 

Selskapet skriver at «Life» er den perfekte balansen mellom estetikk og funksjonalitet, hvor funksjonalitet møter treets naturlige skjønnhet. Den matt lakkerte overflaten beskytter treet og gjør det motstandsdyktig mot smuss, lett å rengjøre samtidig som den beholder gulvets naturlige, vakre utseende og følelse.

Til hjem og kontor

Dele på Pinterest Gulv

Foto: Kährs

ET GODT LIV:  «Life» kan brukes i hotellrom, konferanserom, kontorer og hjem og fritidsboliger. 

Med en total tykkelse på syv millimeter er «Life» ideelt til oppussing da det kan installeres uten å fjerne eller løfte eksisterende dører og terskler. På grunn av den gode slitestyrken og at gulvet tåler å bli lagt i offentlige rom, kan «Life» brukes like godt i hotellrom, konferanse rom og kontorer, som i hjem og fritidsboliger.

Ulike formater

«Life» er tilgjengelig i forskjellige formater, som alle kan leveres i de samme åtte tidsriktige fargene, samt to naturlige trefarger, ren eik og ren valnøtt, heter det i selskapets pressemelding.

Les mer om Kährs Life.

Mer Informasjon

OM KÄHRS

Kährs er en svensk produsent og leverandør av gulv som har drevet i 160 år. Selskapet leverer bærekraftige og holdbare gulvløsninger til mer enn 70 land, og er markedsleder innen tregulv i Sverige, Finland og Russland, og har sterke posisjoner i andre viktige markeder, som Norge, Storbritannia og Tyskland. Konsernet har cirka 1700 ansatte og en årlig omsetning på mer enn 3 milliarder SEK.

LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt