Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Kährs Life.jpg

Foto: Kährs

Nytt slitesterkt tregulv fra Kährs

Svenske Kährs er nå ute med en ny type tregulv. Kährs «Life» er en kolleksjon tregulv med egenskaper som kan sammenlignes med slitesterke vinylgulv.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding forteller Kährs at «Life» kombinerer det beste av to verdener i denne kolleksjonen hvor treets skjønnhet møter vinylgulvenes praktiske egenskaper.

Vil ha ekte tregulv

Se flere bilder
Gulv

Foto: Kährs

TO VERDENER: I kolleksjonen Kährs «Life» er treets skjønnhet kombinert med vinylgulvenes praktiske egenskaper. Her er gulvet "Faded Black Wide". 

Ifølge Kährs er etterspørselen etter ekte tregulv med ekstra holdbare egenskaper høy i dagens marked. For å imøtekomme den voksende etterspørselen introduserer selskapet nå Kährs «Life». Det er et eksklusivt og prisgunstig tregulv med enestående slitestyrke.

Bruksklasse 33

Kolleksjonen har et moderne design og med en fargepalett helt i tråd med dagens interiørtrender. «Life» klarer også kravene til bruksklasse 33, det vil si kraftig kommersiell bruk, som er den høyeste standarden for finérgulv, noe som betyr at det tåler høy slitasje og har enestående slagfasthet.

Lett å holde rent

Se flere bilder
Gulv

Foto: Kährs

ET HELT LIV: − «Life»-kolleksjonen tåler alle hverdagens utfordringer igjennom et helt liv, sier Charlotta Persfell, CMO i Kährs. Her er gulvet "Cocoanut Cream Wide". 

Selskapet skriver at «Life» er den perfekte balansen mellom estetikk og funksjonalitet, hvor funksjonalitet møter treets naturlige skjønnhet. Den matt lakkerte overflaten beskytter treet og gjør det motstandsdyktig mot smuss, lett å rengjøre samtidig som den beholder gulvets naturlige, vakre utseende og følelse.

Til hjem og kontor

Se flere bilder
Gulv

Foto: Kährs

ET GODT LIV:  «Life» kan brukes i hotellrom, konferanserom, kontorer og hjem og fritidsboliger. 

Med en total tykkelse på syv millimeter er «Life» ideelt til oppussing da det kan installeres uten å fjerne eller løfte eksisterende dører og terskler. På grunn av den gode slitestyrken og at gulvet tåler å bli lagt i offentlige rom, kan «Life» brukes like godt i hotellrom, konferanse rom og kontorer, som i hjem og fritidsboliger.

Ulike formater

«Life» er tilgjengelig i forskjellige formater, som alle kan leveres i de samme åtte tidsriktige fargene, samt to naturlige trefarger, ren eik og ren valnøtt, heter det i selskapets pressemelding.

Les mer om Kährs Life.

Mer informasjon
Les mer
OM KÄHRS

Kährs er en svensk produsent og leverandør av gulv som har drevet i 160 år. Selskapet leverer bærekraftige og holdbare gulvløsninger til mer enn 70 land, og er markedsleder innen tregulv i Sverige, Finland og Russland, og har sterke posisjoner i andre viktige markeder, som Norge, Storbritannia og Tyskland. Konsernet har cirka 1700 ansatte og en årlig omsetning på mer enn 3 milliarder SEK.

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.