FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Orla-Kiely-FotoInHouse.jpg

Foto: InHouse

Nye retrotepper for ute og inne

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

InHouseteppe
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Den irske motedesigneren Orla Kiely er kjent for sine retroinspirerte design, som er skapt for å gjenskape og stimulere til fornyelse. Fargepaletten utvikler seg ved å modernisere modernismen, ved å tegne, foredle og forenkle organiske elementer til perfekte motiver, som gjentas for å bygge rytmiske mønstre til hverdagsbruk. Referansene er subtile, men de er innlemmet i designet – og er i henhold til hennes filosofi om å tilføre hjemmet noe en kan glede seg over og nyte hver dag.

Nå kommer Orla Kiely med en ny teppekolleksjon med assosiasjoner til 60- og 70-tallet. Her kombineres det klassiske med dagens interiørtrender. Stilfulle mønstre og fargepop tilfører noe interessant og spennende til et hvert rom. Nytt for kolleksjonen er også dørmatter i Orla Kiely design.

Teppene er håndtuftet i ren og ny New Zealand-ull. De kommer fire standardstørrelser (120x180, 160x230, 200x280, 250x350)  og runde tepper med diameter 150 centimeter og diameter 200 centimeter. De kan også bestilles på mål. Dørmattene er for utendørsbruk og leveres i størrelsen 40x60 centimeter. Dørmattene er laget i 100 prosent kokos, og har trykt mønster. Teppene fra Orla Kiely distribueres i Norge av InHouse Group AS.

Se flere bilder
dørmatte Orla Kiely

Foto: InHouse

DØRMATTENE er for utendørsbruk og leveres i størrelsen 40x60 cm. De er laget i 100 prosent kokos med trykk. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.