Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Orla-Kiely-FotoInHouse.jpg

Foto: InHouse

Nye retrotepper for ute og inne

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

InHouseteppe
Dele
Annonse
IFI annons

Den irske motedesigneren Orla Kiely er kjent for sine retroinspirerte design, som er skapt for å gjenskape og stimulere til fornyelse. Fargepaletten utvikler seg ved å modernisere modernismen, ved å tegne, foredle og forenkle organiske elementer til perfekte motiver, som gjentas for å bygge rytmiske mønstre til hverdagsbruk. Referansene er subtile, men de er innlemmet i designet – og er i henhold til hennes filosofi om å tilføre hjemmet noe en kan glede seg over og nyte hver dag.

Nå kommer Orla Kiely med en ny teppekolleksjon med assosiasjoner til 60- og 70-tallet. Her kombineres det klassiske med dagens interiørtrender. Stilfulle mønstre og fargepop tilfører noe interessant og spennende til et hvert rom. Nytt for kolleksjonen er også dørmatter i Orla Kiely design.

Teppene er håndtuftet i ren og ny New Zealand-ull. De kommer fire standardstørrelser (120x180, 160x230, 200x280, 250x350)  og runde tepper med diameter 150 centimeter og diameter 200 centimeter. De kan også bestilles på mål. Dørmattene er for utendørsbruk og leveres i størrelsen 40x60 centimeter. Dørmattene er laget i 100 prosent kokos, og har trykt mønster. Teppene fra Orla Kiely distribueres i Norge av InHouse Group AS.

Se flere bilder
dørmatte Orla Kiely

Foto: InHouse

DØRMATTENE er for utendørsbruk og leveres i størrelsen 40x60 cm. De er laget i 100 prosent kokos med trykk. 

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.