Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Anna Leikanger Voje/ifi.no    |    4 uker siden   |     cloud_download

fullscreen
  • Farger og trender

    Foto: Beckers

  • Farger og trender

    Foto: Beckers

  • Farger og trender

    Foto: Beckers

Light Sky blue, Optimistic Yellow og Soft Pink er navnene på Beckers fargetrender for 2020. Innenfor disse trendene finnes det 12 farger med ulik tonalitet − fra nedtonet og behagelig, til dristig og dynamisk. Bli inspirert til å male om både vegger, dører og tak, og gjør det selv!

Mer Informasjon

− Nyårets fargetrender skal muliggjøre personlige valg, det skal passe til egen stil og husets utseende. En skal ikke måtte følge en trend, men heller bli inspirert til å personalisere stilen hjemme og tilpasse hvordan huset ser ut fra før, forteller markedssjef i Beckers Christine Hagen Pettersen.

Fargerikt hjem og skaperglede

Huset skal fylles med farge, og nå skal penselen videreføre veggfargene til både lister, dører, tak og møbler. Skaperglede, og det å våge å forandre det en allerede har fremfor å kjøpe noe nytt, vil prege nyårets fargetrender.

SKANDINAVISK-INSPIRERT: Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172.
camera_alt (Beckers)

Light Sky Blue


camera_alt (Beckers)

Skandinavisk-inspirert og nedtonet trend med naturlige nyanser av dus blå, i kombinasjon med beige og brun. Friskt, svalt, lett og luftig. Fargene passer spesielt godt sammen med møbler og detaljer i tre, rotting, stein og keramikk.

Optimistic Yellow


camera_alt (Beckers)

Denne paletten gir store muligheter til å skape dynamikk i rommet. Grafiske mønster i svart-hvitt med striper og prikker, eller dyremønster som leopard og zebra, fungerer utmerket med fargene i denne trenden. Fargene kombineres fint med detaljer i sølv og krom, og delikate tekstiler mykner opp kontrastene.

Soft Pink


camera_alt (Beckers)

Denne trenden er inspirert av Art Deco og 70-talls estetikk. Fargeskalaen er varm og behagelig, med myke toner som glir inn i hverandre. Kombiner fargene med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer for et gjennomført uttrykk. Malingrestene kan brukes til å lage et personlig maleri til å henge opp på veggen.

Dette ble brukt

Farger brukt:

GULT ROM: Veggfarge: Sahara 614, Speil: Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614. - Beckers.

add_circle_outline

BLÅTT SOVEROM: Vegg: Midtsommarnatt 756, Hjemmelagd pidestall: Bark 5172 - Beckers.

add_circle_outline

ROSA STUE: Vegg: Anemon 656.

add_circle_outline
keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Mer Informasjon