menu
Annonse

Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Light Sky blue, Optimistic Yellow og Soft Pink er navnene på Beckers fargetrender for 2020. Innenfor disse trendene finnes det 12 farger med ulik tonalitet − fra nedtonet og behagelig, til dristig og dynamisk. Bli inspirert til å male om både vegger, dører og tak, og gjør det selv!

Anna Leikanger Voje/ifi.no 20.11.2019 cloud_download

fullscreen
  • En av fargetrendene er "Optimistic Yellow", som byr på gode muligheter til å skape dynamikk i et rom. Veggen er malt i hovedfargen Sahara 614, mens speilet er malt med både Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614.

    Foto: Beckers

  • Fargen Anemon 656 fra trenden "Soft Pink" går fint sammen med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer.

    Foto: Beckers

  • Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172.

    Foto: Beckers

Annonse

− Nyårets fargetrender skal muliggjøre personlige valg, det skal passe til egen stil og husets utseende. En skal ikke måtte følge en trend, men heller bli inspirert til å personalisere stilen hjemme og tilpasse hvordan huset ser ut fra før, forteller markedssjef i Beckers Christine Hagen Pettersen.

Fargerikt hjem og skaperglede

Huset skal fylles med farge, og nå skal penselen videreføre veggfargene til både lister, dører, tak og møbler. Skaperglede, og det å våge å forandre det en allerede har fremfor å kjøpe noe nytt, vil prege nyårets fargetrender.

SKANDINAVISK-INSPIRERT:

Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172.
camera_alt (Beckers)

Light Sky Blue


camera_alt (Beckers)

Skandinavisk-inspirert og nedtonet trend med naturlige nyanser av dus blå, i kombinasjon med beige og brun. Friskt, svalt, lett og luftig. Fargene passer spesielt godt sammen med møbler og detaljer i tre, rotting, stein og keramikk.

Optimistic Yellow


camera_alt (Beckers)

Denne paletten gir store muligheter til å skape dynamikk i rommet. Grafiske mønster i svart-hvitt med striper og prikker, eller dyremønster som leopard og zebra, fungerer utmerket med fargene i denne trenden. Fargene kombineres fint med detaljer i sølv og krom, og delikate tekstiler mykner opp kontrastene.

Soft Pink


camera_alt (Beckers)

Denne trenden er inspirert av Art Deco og 70-talls estetikk. Fargeskalaen er varm og behagelig, med myke toner som glir inn i hverandre. Kombiner fargene med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer for et gjennomført uttrykk. Malingrestene kan brukes til å lage et personlig maleri til å henge opp på veggen.

Til huskelisten
Farger brukt:

GULT ROM: Veggfarge: Sahara 614, Speil: Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614. - Beckers.

add_circle_outline

BLÅTT SOVEROM: Vegg: Midtsommarnatt 756, Hjemmelagd pidestall: Bark 5172 - Beckers.

add_circle_outline

ROSA STUE: Vegg: Anemon 656.

add_circle_outline
Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse
Messe annons
Messe annons