FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Duri-open days.jpg

Foto: Duri

Nyåpning av Norges største bransjesenter for håndverkere

1-2. mars åpner Duri fagprofil det nye, utvidede varehuset i Oslo. Åpningen feires med leverandørmesse og egne utstillinger, konkurranser og demonstrasjoner for besøkende i varehuset. Samtidig åpnes en restaurant for håndverkeren i tilknytning til butikken.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

På mer enn 12 000 kvadratmeter butikk har nå Duri vokst i flere retninger og tilbyr håndverkere og entreprenører i de fleste kategorier et bredt utvalg kjerne- og spesialprodukter, annerledes enn tradisjonelle byggevarehus. Duri tilbyr personlig service og fagkompetanse for proffen, og varehuset fremstår derfor mer som et lagervarehus som er tilpasset for og av håndverkeren, skriver selskapet i en pressemelding. 

One-stop-shop

– I desember overtok vi lokalene etter Ahlsell på Brobekk og kunne derved utvide ytterligere. Gjennom ombyggingen har vi forsøkt å gjøre våre ulike avdelinger tydeligere og mer tilgjengelige gjennom flere innganger her i huset. Vi har gradvis tatt over større og større deler av huset, og er enormt stolte over det vi har fått til, sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig Peder Godvik.

– Vi er kjent for å ha det mange andre ikke har, og når har vi fått plass til både volumprodukter og spesial- og nisjeproduktene. Vi ser at vi for enda flere håndverkere blir en one-stop-shop, og de er innom her daglig, sier han.

Se flere bilder
Peder Godvik

Foto: Duri

KORT TENKETID: – Hos oss skal interiørhåndverkeren finne et bredere utvalg enn andre steder. Vi forsøker å lytte til kundene og ta inn nye ting som dukker opp i markedet, uten å tenke oss for lenge om, sier Peder Godvik.

Godteributikk for håndverkeren

Etter ombyggingen er det kommet på plass flere utstillinger og fremvisninger av produkter for inspirasjon.

– Vi ser en sterk vekst i handlende kunder, som viser at de setter pris på det vi tilbyr. Våre kompetente medarbeidere kan sparre med proffen, og gjør alt de kan for å skaffe til veie produkter til små og store prosjekter, sier Mattis Røisland, driftssjef i Duri.

Se flere bilder
Mattis Røisland

Foto: Chera Westman/ifi.no

ROMSLIG: – Vi vil gi mer luft til eksisterende produkter for at de skal komme bedre frem, og samtidig skape plass for å utvide med nye produkter. På den måten kan vi bli det vi ønsker oss: et one-stop-sted for håndverkeren, sier Mattis Røisland.     

Åpner spisested for håndverkere

Vegg-i-vegg med butikken åpner Duri også et spisested, Håndverker’n Lunsjbar AS, som skal servere sultne fagfolk både frokost og lunsj.

– Vi skal sørge for at kundene kommer til et hyggelig sted som skiller seg ut, hvor man skal få god mat i hyggelige omgivelser. Vi vet at når håndverkeren kommer for lunsj har han eller hun allerede jobbet hardt i timesvis, og trenger en skikkelig pause for å hente krefter til resten av arbeidsdagen, forteller en ivrig Tina Rentessis, som er en av de nye drifterne i lunsjbaren i Brobekkveien 80C. Sammen med Monika Jusciute skal de stå for matserveringen i det nyoppstartede selskapet.

Se flere bilder
gruppebilde

Foto: Duri

ÅPNINGSTID: Denne gjengen er stolte over å invitere til utvidet varehus. Fr.v. Lars Kristiansen (salgssjef), Peder Godvik (markedsansvarlig), Mattis Røisland (driftssjef), Hilde Seeberg (varehussjef).

To utsalgssteder

I tillegg til det enorme varehuset på Brobekk har Duri også et utsalgssted på Billingstad, med mye av det samme kjernesortimentet, men i litt mindre skala, i tillegg til mer konstruksjonsvirke og trelast. Denne avdelingen vokser og tar i større og større grad unna forespørsel fra kunder på vestsiden av Oslo. Daglig går det også sendinger til kunder og forhandlere fra nord til sør. 

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.