FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Kjell-Paulsrud-Naumann bygg-virke-SV.jpg

Foto: Virke

Ny styreleder i Virke byggevarehandel

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Kjetil Paulsrud er ny styreleder i Virke byggevarehandel. Han har vært administrerende direktør i Neumann Bygg AS siden 2017 og har sittet som nestleder i Virke Byggevarehandel. «Bygg Anlegg og Eiendom (BAE)-næringen er landets største fastlandsnæring og byggevarehandelen er en vesentlig aktør i BAE-næringens verdikjede.

Virke Byggevarehandel ønsker å være en klar og tydelig stemme på vegne av handelen. Som en integrert del av verdikjeden, og gjennom godt samarbeid med de andre aktørene, vil handelen ha en viktig rolle for å nå næringens mål om redusert klimaavtrykk, økt effektivitet og sysselsetting», sier Paulsrud.

Styret består i øvrig av Raymond Gabrielsen, nestleder (Byggmakker), Audun Løhre (Gausdal Landhandleri), Espen Braathen (OBS bygg), Erik Tønnesen (Optimera), Carl Otto Løvenskiold (Løvenskiold handel). Audun Løhre er også byggevarehandelens representant til styret i Norsk Byggtjeneste AS.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.