Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Scotte GT5-FotoBeckers.jpg

Foto: Beckers

Ny Scotte GT5 presterer bedre på finish og dekk

Scotte GT5 er lansert i en oppdatert versjon med en forbedret dekkevne som gjør malearbeidet lettere og raskere, samtidig som den gir en sterkere og mindre vedlikeholdskrevende overflate. Den helmatte akrylmalingen oppfyller vaskeklasse 1, og er merket med Svanen, samt at den er M1-sertifisert.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malingprodusenten Beckers relanserer den helmatte akrylmalingen Scotte GT5. Malingen har fått bedre egenskaper når det kommer til dekkevne, bærekraft og slitestyrke. Scotte GT5 er Beckers storselgende akrylmaling for vegg, og er fra før en høykvalitativ maling som gir robust og estetisk helmatt overflate. 

Se flere bilder
Scotte GT5

Foto: Beckers

MATT OG ROBUST: Scotte GT5 er ideell når man ønsker å oppnå et resultat som rimer på robust. Derfor kan malingen med fordel brukes både til skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner. 

Slitesterk i mange farger

– GT5 gir en sterk overflate og er derfor velegnet til utsatte og offentlige rom. Den er i ren akryl og har slitesterke egenskaper som oppfyller kravene til vaskeklasse 1, sier Morten Fehn, teknisk ansvarlig i Beckers.

Malingen kan brekkes i nesten alle farger – både lyse og mørke. Den malte flaten er klebefri etter en halv time og overmalbar etter tre timer. Scotte GT5 brukes der man ønsker å oppnå et holdbart resultat, med lite vedlikehold. Derfor kan malingen med fordel brukes på utsatte flater i både skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner og rom. Den passer også meget bra til ny- og ommaling av overflater av sandsparkel, puss, betong, trefiber-, spon-, og gipsplater samt vev.  

Se flere bilder
Morten Fehn, Beckers

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

VASKBAR FOR UTSATTE VEGGER: – GT5 gir en sterk overflate og er derfor velegnet til utsatte og offentlige rom. Den er i ren akryl og har slitesterke egenskaper som oppfyller kravene til vaskeklasse 1, sier Morten Fehn, teknisk ansvarlig i Beckers. 

Gode miljøegenskaper

I tillegg til at malingen tåler god mekanisk slitasje har Scotte GT5 forbedret dekkevne. Det effektiviserer arbeidet for maleren som fører penselen:

– Veggmalingen har en veldig høy dekkevne, en lang rekkeevne og er enkel å påføre. Det letter malerarbeidet og gjør det mulig å spare tid. I tillegg er omtanken for miljøet og mennesker som alltid i sentrum, forklarer Morten Fehn.

Den nye veggmalingen er både Svanen-merket samt M1 sertifisert, som betyr at produktet oppfyller RTS strengeste krav til lukt og utslipp av flyktige stoffer for inneluft. 

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.