Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Karina Solheim Skjolden-SV-FotoIverValkvæ_ifi.no.jpg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

Ny salgssjef for Norge i Pergo

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Pergo
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Karina Solheim Skjolden er fra 1. mars ny salgssjef for Unilin Norge (Pergo) og rapporterer direkte til daglig leder. Karina har jobbet 6 år i Unilin og har til sammen 25 års erfaring fra butikkdrift, salg i butikk og prosjekter. Hun har lang ledererfaring og har også bakgrunn som fargekonsulent og interiørdesigner.

– Karinas solide salgsbakgrunn og lange erfaring fra gulvbransjen sikrer en smidig overgang til den nye ledelsen. Og med Karinas kunnskaper innen både salg og interiørdesign vil hun bidra med stor forståelse for både kundenes og sluttbrukernes behov, sier John-Magne Pedersen, daglig leder i Unilin Norge.

Karinas fokus vil være å fortsette å videreutvikle sortimentet med eksisterende kunder og strebe etter enda tydeligere kommunikasjon.

– Jeg gleder meg veldig til å fortsette det gode samarbeidet med kundene våre. Jeg tror på tett dialog, tydelig kommunikasjon og vil bidra med stort engasjement til hvordan vi sammen kan øke salget av våre fantastiske gulv og tilbehør, sier Karina.

Tidligere salgssjef Pål Gravem Knutsen går 1. mars over i en ny stilling i gulvselskapet Unilin Nordic som Country manager for Unilin Sverige.

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.