FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Karina Solheim Skjolden-SV-FotoIverValkvæ_ifi.no.jpg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

Ny salgssjef for Norge i Pergo

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Pergo
Dele
Annonse

Karina Solheim Skjolden er fra 1. mars ny salgssjef for Unilin Norge (Pergo) og rapporterer direkte til daglig leder. Karina har jobbet 6 år i Unilin og har til sammen 25 års erfaring fra butikkdrift, salg i butikk og prosjekter. Hun har lang ledererfaring og har også bakgrunn som fargekonsulent og interiørdesigner.

– Karinas solide salgsbakgrunn og lange erfaring fra gulvbransjen sikrer en smidig overgang til den nye ledelsen. Og med Karinas kunnskaper innen både salg og interiørdesign vil hun bidra med stor forståelse for både kundenes og sluttbrukernes behov, sier John-Magne Pedersen, daglig leder i Unilin Norge.

Karinas fokus vil være å fortsette å videreutvikle sortimentet med eksisterende kunder og strebe etter enda tydeligere kommunikasjon.

– Jeg gleder meg veldig til å fortsette det gode samarbeidet med kundene våre. Jeg tror på tett dialog, tydelig kommunikasjon og vil bidra med stort engasjement til hvordan vi sammen kan øke salget av våre fantastiske gulv og tilbehør, sier Karina.

Tidligere salgssjef Pål Gravem Knutsen går 1. mars over i en ny stilling i gulvselskapet Unilin Nordic som Country manager for Unilin Sverige.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.