FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
NBKF-trio3.jpg

Foto: NBKF

Ny leder og ny fagsjef for byggkeramikkforeningen

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

fliser
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Den 1. august tiltrer Jorunn Tharaldsen som daglig leder for NKFB, Norsk Byggkeramikkforening. Taraldsen har lang erfaring fra keramikk- og VVS-sektoren, bred erfaring innen formidling og kommunikasjon, og har bakgrunn som både kjemiker og trendforsker. Foruten de administrative oppgavene brenner hun spesielt for å løfte bransjen innen bærekraft og miljø.

Geir Sørensen er fra 1. mai ansatt i en 40 prosent stilling som fagsjef i NBKF. Sørensen har bakgrunn som murmester og takstmann, og var tidligere teknisk sjef hos Norfloor. Han har også vært kurs- og foredragsholder i samarbeid med Norsk Murforum og drevet selvstendig konsulentvirksomhet. I NKBF er han godt i gang med arbeidet med instrukser for våtromsarbeider, prosjekteringsveiledning og skade- og tvistesaker, samt standardiseringsarbeider.

Nåværende daglig leder, Arne Nesje, arbeider ut året i NBKF for å sørge for en god kompetanse- og erfaringsoverføring til de to nyansatte.

Jon Lotsberg, produktansvarlig i Sika/Schönox, ble av årsmøtet i NBKF valgt til ny styreleder, og tar over etter Viggo Moen fra Mapei som har vært konstituert styreleder i en periode.

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.