Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Lars_Tobiassen_FFV_ny_daglig_leder_foto_fri_bruk_FFV.jpg

Foto: FFV

Ny leder for Fagrådet for våtrom

Fra og med 3. juni er Lars Tobiassen ansatt som daglig leder for Fagrådet for våtrom, FFV. Tobiassen har bred kompetanse og lang fartstid i bransjen, blant annet som rørlegger og ingeniør.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Våtrom
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Fagrådet for våtrom (FFV) har ansatt Lars Tobiassen som ny daglig leder, da nåværende leder skal gå over i annen del av bransjen. Tobiassen brenner for å styrke våtromskompetansen gjennom samarbeid og utvikling, og vil tiltre sin stilling den 3. juni, skriver FFV i en pressemelding.  

Allsidig våtromsbakgrunn

Den nye daglige lederen har bred allsidig kompetanse og lang fartstid i bransjen, blant annet 11 års erfaring som rørlegger, før han avsluttet sin ingeniørutdannelse i 2012. Han kommer nærmest fra Rambøll der han har vært senior VVS-rådgiver, oppdragsleder og faglig leder, samt som leder av en av spesialistgruppene i selskapet. Tidligere har Tobiassen vært prosjektleder hos et av Norges største prosjektadministrasjonsfirmaer, med ansvar for tverrfaglig oppfølging av flere tusen våtrom, før han arbeidet noen år som prosjektleder for rørentreprenør med oppføringer av leiligheter og næring.

Tobiassen er 45 år og bor på Skedsmokorset sammen med familien.

Bransjesamarbeid

– Jeg er ydmyk og takknemlig for å ha blitt vist tillit til å overta etter en av nestorene innenfor fagfeltet våtrom i Norge, sier han, og legger til at han ser frem til å bygge videre på det viktige arbeidet Fagrådet har lagt ned siden opprettelsen i 1992.

– Gjennom å samhandle på hverandres kompetanse og styrker kan vi arbeide for gode våtrom og det som hører våtrommet til.  Ingen ønsker seg vannskader, plunder og heft. Det føles berikende å kunne være med å bidra til reduksjon av nettopp dette, og jeg ser virkelig frem imot å videreføre den gode utviklingen i FFV. Jeg vil jobbe for å bidra til en enklere hverdag for både utførende og prosjekterende av våtrom, også i samarbeid med de 12 bransjeforeningene som står bak FFV, avslutter Tobiassen.

Les mer
FFV

Fagrådet for våtrom er en viktig pådriver for samarbeid i bransjen om tekniske løsninger for våtrom, og det jobbes kontinuerlig for å styrke posisjonen til den seriøse delen av byggebransjen. Ved årsskiftet var det 1080 registrerte Godkjente våtromsbedrifter (GVB) i Norge, og det er hele 37 000 personer som har gjennomført ett eller flere sertifiseringskurs i Byggebransjens våtromsnorm.    

Se flere bilder
logo FFV

Foto: FFV

FFV: Fagrådet for våtrom er en flerfaglig og uavhengig medlemsorganisasjon, som arbeider for å fremme det optimale våtrom.

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.