Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Conrad Lehne Drangsland-FotoByggma.jpg

Foto: Byggma

Ny konsernsjef i Byggma ASA

Byggma ASA tar ifølge en pressemelding et nytt skritt inn i fremtiden og utnevner Conrad Lehne Drangsland som ny konsernsjef fra 1. april 2024.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Byggma
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Conrad Lehne Drangsland er ansatt som ny konsernsjef i Byggma. Han vil tiltre for fullt i stillingen fra og med 01.04.24. Han har vært ansatt i Byggma siden juni 2021 og fungert som økonomidirektør i Byggma siden oktober 2022. Før Byggma har Drangsland blant annet erfaring som konsernregnskapssjef i IDEX Biometrics ASA og Manager i PwC. Han har blant annet en mastergrad i økonomi med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI,  samt master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg vil takke styret for tilliten de viser meg. Byggma er et selskap med kultur og verdier jeg personlig kjenner meg igjen i. I min tid i Byggma har jeg opplevd historisk gode år, til at vi nå står i den kanskje mest krevende markedssituasjonen for byggebransjen på over 30 år. Byggma består av fantastiske kollegaer som står på hver dag, sier påtroppende konsernsjef Conrad Lehne Drangsland.  

Samtidig trer Henry Gundersen inn i rollen som økonomidirektør fra og med 01.04.24.  Han har siden 2007 vært konsernregnskapssjef i Byggma, og fungert som økonomidirektør i Byggmas datterselskap Huntonit. Før Byggma har han blant annet erfaring som regnskapssjef i Hunsfos Fabrikker og Ventelo. Han er utdannet ved  Copenhagen Business School, og godkjent siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg er svært fornøyd med at Byggma har ansatt ny konsernsjef og ny økonomidirektør. At det er interne kandidater som er foretrukket bekrefter den sterke kulturen Byggma har for å ha høy kontinuitet i ledelsen i selskapet, sier avtroppende konsernsjef og hovedaksjonær Geir Drangsland.    

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.