Ny kjede i Optimera-konsernet

Montasjeutstyr er en ny kjede for håndverkere, og er spesialisert på verktøy, festemidler og arbeidstøy. Kjeden består fra lansering av syv butikker og et stort nettverk av selgere og serviceverksteder, og inngår i Optimera-konsernet.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ny kjede i Optimera-konsernet

Foto: Optimera

Nå åpner Optimera syv spesialistbutikker for verktøy, festemidler og arbeidsklær for kunder innen bygg- og anlegg, bygningsdrift, industri og montasje. Butikkene inngår i den nye kjeden Montasjeutstyr, og har utover butikkene et landsdekkende selgernettverk og et regionalt nettverk av garanti- og serviceverksteder.

– Montasjeutstyr får fra lanseringen et bredt sortiment, kompetanse og tjenestetilbud utover hva vi hadde i Optimera tidligere. På tjenestesiden inngår utlånsverktøy og lovpålagte sertifiseringskurs, sier Thomas Schøyen, salgsdirektør i Optimera, i en pressemelding. 

Kjeden tar sikte på å bli Norges ledende spesialist på verktøy, festemidler, arbeidsklær og løsninger for smarte byggeplasser. Merkevaren TIMBRA for arbeidsklær vil spille en stor rolle.    

Dele på Pinterest Montasjeutstyr - ny kjede i Optimera

Foto: Optimera

NYKOMMER: Gjennom den nye spesialistkjeden Montasjeutstyr tar Optimera opp konkurransen med kjeder innenfor verktøy, festemidler og arbeidsklær overfor industri, montasje, bygningsdrift og anlegg.

40 rådgivere og selgere

Montasjeutstyr får co-branding med Optimera på virksomhetens proffsentere og utvalgte Montér byggevarehus, i tillegg til egne spesialistbutikker, skriver konsernet i en pressemelding. 

Montér Tønsberg og Optimera Proffsenter Stangeland, Trondheim, Arendal og Grorud får alle Montasjeutstyr som et tydelig butikk-i-butikk-konsept fra lanseringsdagen. Bergen Festemateriell fortsetter som del av kjeden, men med sitt eget merkenavnet som står sterkt lokalt. Datterselskapet Montasjemateriell i Larvik fortsetter som selvstendig butikk under det nye navnet.

Et landsdekkende nettverk av nærmere 40 rådgivere og selgere av verktøy, festemidler og arbeidsklær i Optimera får nå Montasjeutstyr som arbeidsplass. Reprofilering av deres egne biler og arbeidsklær vil markere kjeden på veien over hele Norge. Optimeras over 600 container-støtlagre på byggeplass vil få Montasjeutstyr-profil.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt