Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
-P590-3-FotoBostik.jpg

Foto: Bostik

Ny generasjon polyuretanfugemasse fra Bostik

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Bostik
Dele
Annonse
IFI annons

Bostik kompletterer sin premium-serie for profesjonelle med en lavmodul elastisk polyuretanfugemasse. Bostik P590 SEAL'N'FLEX ONE PLUS, er en-komponent lavmodul (LM) polyuretanfugemasse for profesjonell bruk. Fugemassen herdes under påvirkning av fuktighet og skaper en slitesterk, boblefri og ekstremt elastisk fuge med over 1000 % bruddforlengelse.

Bostik P590 SEAL'N'FLEX ONE PLUS har utmerket vedheft på porøse underlag uten primer og er fri for skadelige stoffer. Fugemassen er en del av Bostiks premium-serie «SMART PRO» som inneholder lim- og tetningsprodukter av høy kvalitet for profesjonelle brukere.

– Vår nye polyuretanfugemasse er spesielt utviklet for det profesjonelle markedets behov. Fugemassen er utviklet med en ny polyuretanteknologi, som gjør den perfekt egnet for tøffe miljøer hvor olje, kjemikalier, syrer etc. er tilstede, men det er også en utmerket fasadefugemasse, sier Patrik de la Motte, Product Manager Sealing & Bonding Bostik Nordic.

Trend 2024: Naturlig eleganse
Farger og trender

Trend 2024: Naturlig eleganse

I naturen har vi det godt og finner ro. Når vi tar med naturens elementer og farger inn i interiøret, skapes hjem som gir den samme følelsen. Som motvekt mot kriser og uro i omverdenen...

En ny svenske skal erobre Norge
Bransjenytt

En ny svenske skal erobre Norge

Beckers fases ut av Norge. Eierne PPG Tikkurila velger en nystart med søstervaremerket på det norske proffmarkedet, og for første gang er Alcro lansert utenfor Sveriges grenser. –...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.