FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Morten Thomle-FotoDanaLim.jpg

Foto: Dana Lim

Ny distriktssjef hos Dana Lim Norge

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Dana Lim
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Med over 35 års erfaring fra håndverkerbransjen styrker Dana Lim Norge seg med ny distriktssjef for Oslo og Omegn. Morten Thomle startet sin karriere som håndverker og har senere arbeidet seg gjennom bransjens mange felt. Med start tidlig i januar føler Thomle seg velkommen og er klar for spennende utfordringer i lim- og fugebransjen. Selv med et omfattende sortiment er det ett område Thomle brenner for, samtidig som han ser frem til å utvide sin kunnskap.

- Jeg brenner ekstra for sparkel- og limprodukter da jeg som tidligere gulvlegger og byggtapetserer kjenner denne sjangeren svært godt. Men det er samtidig utrolig spennende med Dana Lims brannprodukter og alle de nye lovregler som kommer til brannsikring, forteller Thomle.

Selv om Thomle akkurat har startet har han et klart mål.

- Vårt mål er å øke markedsandelen i Norge. Det er et tøft marked, men Dana Lim har en fordel med sitt eget dedikerte team som følger utviklingen. Vi har gode produkter, og fokus på framtida. Her kommer fokuset på det grønne skiftet naturlig inn, da dette er en spesifikk utvikling som det jobbes spesielt mye med. Både med dokumentasjon, EPD, godkjenninger – alt er på plass.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.