Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Ralph Spielmann-Alex Kristensen-FotoSika.jpg

Foto: Sika

Ny administrerende direktør i Sika Norge AS

Alex Kristensen, nåværende salgsdirektør i Sika Norge AS, tar over som administrerende direktør for selskapet 1. april. Etter fire år i rollen, skal Ralph Spielmann videre til ny jobb for Sika i Tyskland.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Sika
Dele

Sveitseren Ralph Spielmann har ledet Sika Norge AS siden mai 2018, og har vært med på å styrke både vekst og samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Nå skal han til en ny jobb for Sika Group i Tyskland. Som ny adm. direktør i Sika Norge er nåværende salgsdirektør Alex Kristensen tilsatt.

– Alex har en bred erfaring og god forståelse for det norske markedet. Jeg er helt trygg på at Alex sammen med sine kolleger vil ta godt vare på våre kunder og samarbeidspartnere for fremtiden, sier Spielmann i en pressemelding.

Se flere bilder
Ralph Spielmann (t.v.), Alex Kristensen.

Foto: Sika

NY SJEF: – Jeg vil gjerne takke for alle gode relasjoner, tillit og lojalitet, sier avtroppende administrerende direktør i Sika Norge AS, Ralph Spielmann (t.v.). Han overlater den 1. april sjefsstolen i Sika Norge til Alex Kristensen.

«Styrket samarbeid»

Sika Norge har rundt 54 ansatte med hovedkontor på Lahaugmoen. Konsernet er aktivt i 101 land og har til sammen 25 000 medarbeidere og 300 fabrikker. Sika er en ledende leverandør innen fuging, tetting, tilsetning til betong, betongreparasjoner, forsterkning og beskyttelse, samt løsninger til gulv- og taksystemer. Blant kjente varemerker er Casco, SCHÖNOX og Sarnafil. Konsernets hovedkontor ligger i Sveits.

– I min periode som leder har det vært en ære og glede å kunne styrke samarbeid og vekstmuligheter, og fortsette å etablere Sika Norge AS som en sterk, pålitelig og innovativ samarbeidspartner i det norske markedet. Selv under utfordrende omstendigheter, sier Spielmann videre.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Ti år med naturlige produkter
Bransjenytt

Ti år med naturlige produkter

10. mai feiret Miljømal AS tiårsjubileum med markedsdag utenfor butikken på Vålerenga i Oslo. De største leverandørene satte opp stands i bakgården for å demonstrere produkter beregnet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.