FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Norges hyggeligste.jpg

Foto: Norges Hyggeligste Håndverker

Norges hyggeligste håndverker er kåret

Rørkjøp-medlem Hussein El Haddaoui er kåret til Norges Hyggeligste Håndverker. Den hyggeligste maleren er denne gang Lene Susanne Sandnes Sørø, H&M Malerservice som ble kategorivinner og total havnet på en 15. plass i konkurransen.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker ble startet i 2017 av mobilselskapet Talkmore og MittAnbud for å hylle håndverkeren. Kåringen er et bransjesamarbeid mellom ulike aktører i håndverkerbransjen, og alle kan være med og nominere og stemme på deltakere.

Hussein El Haddaoui har mesterbrev og driver den Oslo-baserte bedriften Norsk Rørservice AS som er totalleverandør innenfor VVS arbeid, nyinnstallasjoner, reparasjoner, rørservice og rehablitering. Selskapet er medlem i Rørkjøp-kjeden og har vært med i TV-programmet Sinnasnekker´n i flere sesonger. Hussein El Haddaoui følger alle selskapets prosjekter, og har en spesiell interesse for baderom: 

– Jeg elsker å få utfolde meg kreativt og lage et komplett bad; få tegne, prosjektere, tenke alt fra interiør og farger til dusj- og toalett løsninger. Jeg ser med én gang hvordan et bad som skal totalrenoveres, kan bli. Og å få presentere en slik plan for kunden – og møte begeistring og ofte frie hender – er bare helt topp, sier han i forbindelse med kåringen. 

El Haddaoui fikk hele 115 nominasjoner fra kunder, kollegaer, venner og familie som mener at han fortjener tittelen Norges hyggeligste håndverker. Til sammen fikk han 21 121 stemmer i konkurransen. 

Se flere bilder
Hussein El Haddaoui

Foto: Norges Hyggeligste Håndverker

VINNER:  Hussein El Haddaoui fikk hele 115 nominasjoner fra kunder, kollegaer, venner og familie som mener at han fortjener tittelen Norges hyggeligste håndverker. 

Hyggeligste maleren

Lene Susanne Sandnes Sørø fra H&M Malerservice i Stavanger, ble kategorivinner blant malerne. Hun ble ble blant annet nominert av Otto Robsahm fra Sinnasnekker'n:

– Lene er en helt rå og fantastisk person. Vi var så heldig å ha henne med i Sinnasnekker'n når vi var i Stavanger. Hennes koselige og smittende positivitet har gjort enormt inntrykk på meg. Lene får min klare nominasjon. Hun anbefales på det sterkeste, skriver han i nominasjonen. 

Lene Susanne Sandnes Sørø kom på en 15. plass totalt og fikk nærmere 2 000 stemmer i finalen.      

Se flere bilder
Lene Susanne Sandnes Sørø

Foto: Norges Hyggeligste Håndverker

HYGGELIG MALER: Lene Susanne Sandnes Sørø fikk 22 nominasjoner og ble kategorivinner blant malerne i konkurranse. 

Flere kategorier

Kåringen fant sted 18. september, etter at en jury hadde valgt ut tre finalister fra hver av de ulike kategoriene Maler, Elektriker, Rørlegger, Snekker/Tømrer, Mur & Betong, Lærling og Andre bransjer.

For å kunne vinne må den nominerte levere gode tjenester, ha et glimt i øyet, gode sosiale evner og være en dyktig og seriøs fagperson. Finalistene må også ha et utpreget kundefokus og være en rollemodell for andre. 

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.