FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Ambiance-Sustainable-future-2-FotoNordsjö.jpg

Foto: Nordsjö

Nordsjös premiummaling i ny drakt

Ambiance, som er Nordsjös serie med høykvalitative interiørmalinger, lanseres nå med ytterligere forbedrede egenskaper og ny emballasje. Kolleksjonen kommer sammen med fire nye fargepaletter.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Nordsjö Ambiance er en serie maling for vegg, tak, dører og listverk som nå har fått oppgraderte egenskaper og gir enda bedre fargegjengivelse og sluttfinish. Takket være High Definition Colour Technology, som kombinerer malingens ingredienser og pigmenter, har malingen i Ambiance-kolleksjonen meget rik fargegjengivelse og fremhever fargene på vakkert vis over tid.

– Med Nordsjö Ambiance henvender vi oss til stilbevisste forbrukere, som verdsetter høy kvalitet som varer. I Nordsjö jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre sortimentet vårt, men Ambiance, med sine forbedrede egenskaper i oppdatert design, er ekstra spennende å presentere, sier Louise Forslund, Brand Manager for Nordsjö i Norden.

Maling for innendørs prosjekter

Se flere bilder
Ambiance-bokser

Foto: Nordsjö Ambiance

PREMIUMMALING: Nordsjö Ambiance er en serie maling for vegg, tak, dører og listverk som nå har fått oppgraderte egenskaper og gir enda bedre fargegjengivelse og sluttfinish.         

Ambiance består av fem interiørmalinger for vegger, tak, dører og listverk for kunder som setter estetikk og kvalitet høyt. I serien finnes to typer veggmaling, en takmaling og maling for dører, listverk og panel.

Veggmalingen Nordsjö Ambiance Smooth Silk gir en matt og silkeaktig finish, mens Ambiance Deep Matt gir en dyp, helmatt og mer dempet overflate. Takmalingen Ambiance Endless Sky, har god dekkevne og gir taket en jevn og fin overflate. Denne kan brytes i en rekke ulike kulører. Ambiance Superfinish Satin og Ambiance Superfinish Matt er to typer maling for dører, listverk og panel, som gir fine, glatte og slitesterke overflater.

Nye farger

Samtidig med malingen lanseres helt nye fargepaletter med utgangspunkt i fire forskjellige stiler, fra moderne samtid, til luksuriøst klassisk.

Valget av farger på vegger, tak, dører og listverk har stor innvirkning på atmosfæren i et rom. Derfor er de nye Ambiance-palettene spesielt utviklet for å sette nettopp fargen i sentrum, med utgangspunkt i fire forskjellige interiørstiler. Palettene er strukturert slik at du enkelt kan velge farger som matcher hverandre.

Timeless Neutrals


Se flere bilder
Nordsjö Ambiance timeless neutrals

Foto: Nordsjö

TIMELESS NEUTRALS består av nøytrale og stilrene farger, som passer godt med nyanser av hvitt, grått og brunt. Veggen er malt i Nordsjö Deep Roubaix.

Modern Heritage


Se flere bilder
Ambiance-Modern-Heritage-FotoNordsjö.jpg

Foto: Nordsjö

MODERN HERITAGE har en luksuriøs karakter med inspirasjon fra klassisk art deco-stil. Fargene heter Nordsjö Cotta Love och Dazzling Narvik.   

Contemporary Pop


Se flere bilder
Nordsjö Ambiance Contemporary pop

Foto: Nordsjö

CONTEMPORARY POP kombinerer moderne farger, og inviterer til en lekenhet, som likevel passer inn i mange rom og hjem.

Sustainable Future


Se flere bilder
Nordsjö Ambiance Sustainabla future

Foto: Nordsjö

SUSTAINABLE FUTURE har hentet inspirasjon fra naturen, og gir riktige forutsetninger for å skape en koselig atmosfære i rom for hvile og avkobling.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.