FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
FARVERINGEN:

Foto: Jan Erik Foss

Nordsjö Idé & Design (NID) og Farveringen samarbeider

– Vi vil også dra nytte av Maloramas digitale plattformer, sier kjedeleder i NID, Torgeir Skjerve.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Økonomi

Etiketter

Nordsjö
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Farveringen har vist at de kan tilføre vår kjede konkurransekraft. Deres likebehandling av kunder, felles sortimentsutvikling for faghandel, bredde i sortiment, servicegrad og kvalitet har vært avgjørende for å inngå en mer strategisk og langsiktig avtale sier kjedeleder i NID, Torgeir Skjerve.

Se flere bilder
FARVERINGEN:

Foto: Jan Erik Foss

Farveringen har et bredt distribusjonsnettet med over 1200 leveringspunkter rundt om i landet.

Jobbe tettere

Direktør i Farveringen, Espen Marthinsen er glad for at NID ønsker et enda tettere samarbeid.
− Vi er glade for at NID har valgt å forlenge og forsterke vårt samarbeid. Nå skal vi jobbe enda tettere sammen med logistikk og sortimentutvikling, sier han.
− Med utvidelsen av sentrallageret på Kløfta, samt lagerføring av gulvsortiment – samt at vi får dra nytte av Maloramas investeringer i digitale plattformer, gjør det at våre medlemmer vil få styrket sin lokale konkurasekraft, forteller Skjerve.

Se flere bilder
NORDSJÖ IDE & DESIGN:

Foto: NID

Nordsjö ble grunnlagt i 1903 under navnet Nordström och Sjögren. Nordsjö inngår i AkzoNobel konsernet som i dag har 55 000 medarbeidere i over 80 land.

Flytter oppgaver

Skjerve mener det er fornuftig å overføre en del oppgaver fra kjededriften til Farveringen.
− Med dette mener jeg ikke konkurransevridende, men oppgaver som handler om å rasjonalisere kjededriften og bruke mer tid på butikkene, og mindre tid på generelle oppgaver som like godt kunne vært løst utenfor huset. Det handler blant annet om kunnskap om markedet, data om kundereisen og tekniske løsninger som alle kjedene trenger. Det er mange funksjoner som alle kjedene i dag gjør – som nå Farveringen kan løse på en mer profesjonell måte. Jeg tror vi vil se at flere kjeder vil samarbeide med Farveringen slik vi nå vil gjøre – for å møte konkurransen med byggevarehandelen, sier han.

Se flere bilder
TETT SAMARBEID:

Foto: NID

Direktør i Farveringen, Espen Marthinsen (t.v.) er glad for at NID vil fortsette det gode samarbeidet. Kjedesjef Torgeir Skjerve i NID mener de nå også vil dra nytte av Maloramas investeringer i digitale plattformer.

OM KJEDENE

Farveringen:
Farveringen er landets største grossist og logistikk-
partner for overflatebransjen med en årlig omsetning på 1,65 mrd. De betjener i dag mer enn 15 små og store kjeder, samt en rekke uavhengige fag og byggevarekunder med til sammen over 1200 leveringspunkter.

Nordsjö Idé & Design (NID):
Kjeden består i dag av 160 profilerte faghandelsbutikker i Norge og Sverige.

Neste generasjon One Supreme
Produktaktuelt

Neste generasjon One Supreme

I One Supreme har Nordsjö forfinet allerede gode egenskaper. Malingen har påfallende gode påføringsegenskaper med en eksepsjonell dekkevne og en fyldig konsistens som gjør den både...

Raffinert og variert bredde
Produktaktuelt

Raffinert og variert bredde

Raffinerte farger, varierte mønstre og spennende detaljer byr tapetkolleksjonen Asperia på. Her kombineres gode design med fine farger og vakker tekstur, til en fornuftig pris. Asperia...

Raffinerte fargekombinasjoner
Produktaktuelt

Raffinerte fargekombinasjoner

Brazil er en spennende og utradisjonell fiberkolleksjon i en tykk og luksuriøs fiberkvalitet. Kolleksjonen inneholder morsomme og annerledes design, med mye karakter. Fargene og fargekombinasjonene...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.