FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Såpe og skrubb fra Happy Homes.jpg

Foto: Happy Homes

Nissens verksted finnes i faghandelen

Den beste julegaven er noe mottakeren har bruk for. Det er derfor interiør- og fargehandelen er et supert alternativ til nissens verksted. Fargemagasinet har spurt et utvalg representanter for bransjen for å se hva de anbefaler kundene å gi i gave.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirasjonssjef for Happy Homes i Trondheim, Kirsti Johansen, vet hva folk bør ønske seg til jul. For på seg selv kjenner man som kjent andre.

− Jeg hadde blitt veldig glad for gaver jeg kan bruke til noe. For eksempel ekte og naturlig linoljesåpe. Den er effektiv til all rengjøring. Og så er den helt nydelig å bruke som håndvask, sier hun.

«Startkit for oppusseren»

Se flere bilder
Linda Skålenget hos Fargerike Alexander Kiellands plass i Oslo

Foto: Robert Walmann/ifi.no

PUSS OPP MED ET SMIL: Linda Skålenget hos Fargerike Alexander Kiellands plass i Oslo anbefaler maleverktøy som årets julegave. Et startsett med pensler, rull, kar, maskeringstape og dekkefilt er perfekt til unge i etableringsfasen.

Linda Skålenget hos Fargerike Alexander Kiellands plass i Oslo vet hva folk spør etter når de skal fornye hjemmet, hytta, garasjen eller uteboden.

− Unge i etablererfasen trenger maleverktøy. Gi bort dekkefilt, pensler og maskeringstape. Jeg hadde blitt veldig glad for dette. Det er mange som pusser opp nå, så gir du bort verktøy er du på en måte med og hjelper til, sier hun.

Gi bort nye vegger

Se flere bilder
Roger Fridheim, Flügger farve

Foto: Robert Walmann/ifi.no

MYKT OG HARDT: En pakke med ferdigrevne filler og et par arbeidshansker kommer alltid til nytte. Og ikke minst en boks med fargeproduktet «Space», tipser Roger Fridheim hos Flügger farve.

Roger Fridheim er malermester og teknisk sjef hos Flügger. Han er ikke i tvil om hva han vil gi bort til jul.

− Fargerike gaver! Som for eksempel et spennende produkt som heter «Space». Den likner på maling, men er en metallpasta du først påfører med rull. Så sparkler du den utover veggen. Den gir et fantastisk utrykk med en gang, og finnes i mange farger. En slik pakke på en liter vil holde til om lag 8-10 kvadratmeter. Den kommer i en liten boks, så du slipper å sette et spann under treet. Bare følg bruksanvisningen så blir det bra, sier han.

En fryd for ørene

Se flere bilder
Roger Bratli hos Bygger’n Namsenbygg

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LYDEN AV JUL: Roger Bratli hos Bygger’n Namsenbygg mener et komfortabelt hørselvern med innebygd DAB+/ FM-radio og Bluetooth-tilkobling er et lurt julegavetips. − Så kan du høre på julemusikk når du jobber, sier han.

Roger Bratli hos Bygger’n Namsenbygg har funnet frem sin julegavefavoritt til under 1000-lappen.

− Jeg ville gitt bort et komfortabelt hørselvern med innebygd DAB+/FM-radio og Bluetooth-tilkobling. Her er også en lett tilgjengelig LIS knapp (Lyttefunksjon) slik at du kan svare på samtaler eller lytte til dine omgivelser. LCD-skjermen og knappene på den høyre siden av hørselsvernet gjør det enkelt å programmere og bla gjennom favorittstasjonene dine. Dette er et «must» når du jobber inne eller ute. Legger du et slikt hørselvern under treet, blir det garantert suksess, sier Bratli.

Gaver med sjel

Se flere bilder
Roger Studsrud, Historisk Maling

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GOD BOK: Roger Studsrud hos Historisk Maling mener boken «Stora boken om byggnadsvård» hører hjemme i alle eldre hus. − Kjøp den som gave hvis mottaker ikke har den fra før. Den gir gode råd om vedlikehold, sier han.

Roger Studsrud hos Historisk Maling tror folk vil ha gaver som vekker minner.

− Hva med å gi bort en pakke med lysmasse? Så kan dere lage stearinlys sammen. Det er koselig. Alle som har et gammelt hus, bør også ønske seg boken «Stora boken om byggnadsvård». Dette er en nyttig og flott bok som gir deg mange gode råd og tips til vedlikehold. Den er skrevet på svensk, men det tror jeg går bra for de fleste, sier han.

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.