menu
Annonse

Naturlig maling – nå med eget fargekart

Wibo Natura er et alternativ for den som ønsker helmatte vegger og tak, og vil bruke en maling med kun naturlige ingredienser. Nå lager distributøren Miljømal også et eget fargekart for emulsjonsmalingen.

Chera Westman/ifi.no 3 uker siden cloud_download

fullscreen
 • Miljømal med nytt fargekart

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Fargekart Wibo Natura nr1

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • tendensutstilling ODF 2021

  Foto: Inger Marie Grini

 • Wibo Natura

  Foto: Miljømal

 • Fargekart Miljømal-ODF

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Fargeprøver på vegg

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Tendensutstilling, ODF21

  Foto: Inger Marie Grini

Annonse
Wibo Natura

NATURLIG: Wibo Natura er en linoljeemulsjon som brukes innendørs på tak og vegg. Malingen gir en matt overflate med genuin fargegjengivelse. 
camera_alt (Miljømal)

Bærekraft og oppussing på naturens premisser er i vinden om dagen. Det merkes hos Miljømal AS, som lanserer linoljemulsjonen Wibo Natura mot en bred og delvis ny målgruppe.

– Linoljemaling er ikke bare for gamle hus. Vi har mange kunder med både leiligheter og moderne hus, som ønsker et naturlig og giftfritt alternativ for vegg og tak, sier Johnny Spangen.

Miljø i fokus

Johnny og Josefine viser fargekart

GJØR-DET-SELV: Johnny Spangen og Josefin Ryderborn har laget to fargekart for den helmatte tak- og veggmalingen Wibo Natura.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Det er blant annet disse urbane, yngre kundene, som setter bærekraft og miljø fremst, som Wibo Natura egner seg for.

– Malingen passer for bruk i både nybygg og ved renovering. Den kan brukes på ny gips og tidligere malte flater som gips og panel. Malingen er en linoljeemulsjon, helt fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig alternativ til akryl- og lateksmalinger, sier Spangen.

Malingen fargesettes med naturlige pigmenter, og får en matt overflate med genuin fargegjengivelse. Etter herding er overflaten godt avtørkbar.

– Den er utmerket i hjem eller offentlige rom hvor du ønsker et allergisikkert og estetisk tiltalende miljø, sier han.

Tendensutstilling ODF 21

TENDENSUTSTILLING:  Oslo Designfair går denne gang digitalt, og tendensutstillingen som er et resultat av et samarbeid mellom Vera & Kyte, Kirsten Visdal og Andreas Siqueland vises på nett. 
camera_alt (Inger Marie Grini)


Trendfarger

fargeprøver på vegg

STORE PRØVER: På veggen i fargehandelen i Oslo, har Miljømal malt opp store fargeprøver med fargene fra tendenstutstillingen. 
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Wibo Natura ble i januar brukt i tendensutstillingen til Oslo Design Fair, i farger som ble tatt frem av utstillingsdesignerne Vera & Kyte i samarbeid med interiørstylist Kirsten Visdal. Miljømal har nå gitt ut disse fargene som eget fargekart. I tillegg har de laget ytterligere et fargekart med populære interiørfarger for denne malingen.

– Disse fargene er basert på våre kunders ønsker. Det er farger vi har nyansert frem for kunders ulike prosjekter og som er blitt populære, sier Spangen. 

Populære farger

ODF i fargekart

TENDENSER: Fargepaletten fra tendensutstillingen under den digitale Oslo Design Fair er overført til et eget fargekart. 
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Begge fargekartene inneholder 14 farger, og de vises med miljøbilder og i form av ekte fargeprøver på stivt papir. Fargekartet med den spreke paletten til Oslo Design Fair, er komplettert med noen egne, mer dempede Wibo-farger – blant annet «Wiboterra», «Sjokojoko» og «Rosasky». Den helt egenproduserte fargepaletten Wibo Natura nr 1, går mye i godt likte blå og grønne nyanser, komplettert med et utvalg myke gule, beige og brunrosa farge.

– Dette blir eksklusive fargekart. Vi lager 200 av hver og deler ut til kunder her i butikken, sier Spangen.  


Fargekart nr 1

WIBO NATURA NR1: Dette er det første egne fargekartet som Miljømal lager. Det vil komme flere etter hvert.    

camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse
Messe annons
Messe annons