Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
FotoJosefineRuud-3.jpg

Foto: Josefine Ruud

Naturinspirasjon midt i blinken for Josefine

Josefine Ruud er både hobbybaker, jeger og bondedatter. I våres startet hun også i markedsavdelingen til Flügger Farve Norge, og har måttet skaffe seg nye ferdigheter med pensler og maleruller.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Fargerike folk

Etiketter

Flügger
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons
Fargerike folk

Dette er spalten i Fargemagasinet der vi blir litt bedre kjent med bransjens fargerike mennesker. Først ut er Josefine Ruud, som i vår startet som Marketing Specialist hos Flügger Norge.    

Navn : Josefine Ruud

Tittel: Marketing Specialist

Arbeidssted: Flügger Farve Norge


− Hva skjer i Flügger for tiden?

− Mye av arbeidet etter sommerferien går til å planlegge kampanjer som kommer utover høsten, blant annet en stor interiørkampanje i oktober.  Det har også vært mye arbeid med Flügger Andelen, som er et kundefordelsprogram der kunder kan gi tilbake til en forening de selv velger når du kjøper maling og verktøy. Her får kundene alltid 20 prosent og så betaler vi 5 prosent tilbake til foreningene som kundene ønsker å støtte.

− Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet med i det siste?

− Rett før sommeren hadde vi Flügger on Tour. Da reiste vi rundt til Flügger-butikker med en foodtruck hvor vi serverte pølser og burgere til både faste og nye kunder. Det er hyggelig å kunne møte kundene og slå av en god fagprat mens man koser seg med en skikkelig matbit.

− Hvis du kunne dekorere kontoret i et hvilket som helst tema, hva ville det vært?

− Om jeg kunne gjøre hva jeg ville så hadde jeg nok gått for en harmonisk grønnfarge inspirert av naturen og skogen. Jeg er veldig glad i naturen, så da ville jeg gått for et lunt og koselig kontor med dekor og materialer i trefarger, og krydret med noen fine planter!

− Hva er det beste rådet du vil gi til noen som skal pusse opp og skal velge farge?

− Mitt beste råd er å velge farger som man selv er komfortabel med og selv liker godt. Det er også viktig å finne farger som passer sammen, og som skaper harmoni i rommet. Det er også lurt å passe på at fargene i andre rom harmonerer godt og passer sammen, bruk derfor litt tid på å finne fargetoner som kompletterer hverandre og går fint sammen.

− Hva er din største oppussingstabbe?

− For noen år siden skulle jeg male et rom, og som mange andre så ville jeg bare få det unna så fort som mulig. Da gikk det litt fort i svingene, og jeg brukte litt for mye maling på hvert strøk, og det resulterte i at malingen rant nedover veggen i dråper. Nå har jeg lært, og bruker mindre maling per strøk og er nøyere med selve arbeidet.

− Hvis du måtte bytte yrke, hva vil du jobbet med?

− Da hadde jeg nok vært bonde. Pappa er bonde, og jeg er oppvokst på en gård med melk- og kornproduksjon. Selv om det til tider kan være en hard og krevende jobb så er det også veldig givende.

− Hva er ditt foretrukne kontorsnacks?

− Jeg er veldig glad i nøtter, det er så lett å hive i seg og gir godt med energi. Favoritten er blandingen med mandel, cashew og pekan.

− Hva er det pinligste du har gjort på et Teams-møte?

− Jeg har en ganske stor hund, en Alaskan Malamute, som veier rundt 40 kilo. Jeg satt i et møte med noen store og viktige kunder, og hunden min Frøya, som er veldig sosial, hørte min stemme som snakket med noen hun ikke kjente igjen. Da reagerte hun med å ule og hoppet opp på bordet og fotobombet Teams-møtet. Det var en morsom opplevelse, og alle som var i Teams-møtet lo godt.

− Hva ville du bli da du var liten?

− Det var nok faktisk bonde, oppveksten inspirerte meg fra ung av, fra jeg var rundt seks-syv år gammel så var jeg alltid med å stelte på gården.

− Hvilket måltid kunne du ha spist hver dag?

− Jeg er veldig glad i Italiensk mat, så da hadde det nok vært en pastarett. Pasta med pesto slår aldri feil.

− Hvilken superkraft ville du helst hatt, og hvorfor?

− Det hadde vært gøy å kunne fly, eller å ha vært veldig sterk. Det hadde kommet godt til nytte om du jobber på gård!

− Hvilken musikk hører du på når du vil slappe av?

− Om jeg skal slappe av så går det oftest i country og pop, og Luke Combs. Han har en veldig fin stemme og har tekster og melodier som er veldig fine å høre på.

– Har du et motto du lever etter?

− Selv om det sies å ikke være ordrett fra Pippi, så er jeg veldig glad i utsagnet «Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg sikkert». Det liker jeg godt fordi det er aldri feil å prøve nye ting.

– Har du et skjult talent?

− Det første jeg kommer på er at jeg er god til å bake! Jeg har en oppskrift på en sjokoladekake jeg har fått av bestemor. Den er en slager blant folk, og oppskrift har lange tradisjoner i familien.

− Hvor skal du nå?

− Nå skal jeg snart hjem, og senere i dag så skal jeg skyte opp til storviltprøven. Jeg driver med jakt, og hvert år må du vise at du fortsatt kan klare kravene og bestå prøven. Vi har jaktareal på gården, og et jaktlag som jakter elg, rådyr og litt hjort til vi har fylt kvotene for året.

Fargerike folk

Send gjerne tips til tips@ifi.no, om hvem du mener vi burde intervjue neste gang!    

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.