Nå kommer Smartpanel for våtrom

Byggma har investert cirka 80 millioner kroner i fabrikken i Fredrikstad som lager Smartpanel. Nå lanserer selskapet veggpaneler for våtrom og kjøkken.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nå kommer Smartpanel for våtrom

Foto: Byggma

I en splitter ny produksjonslinje i fabrikken i Fredrikstad lager nå Byggma Smartpanel Wetwall og Kitchen Board. Dette er veggpaneler for våtrom og kjøkken, med våtromsgodkjenning og dekorativ overflate i ett.

– Vi har en fantastisk fin produksjonshall. Den er søylefri og 180 meter lang – noe som gjør den ideell for vår produksjon, sier adm. direktør i Smartpanel, Marius Heidenberg i en pressemelding.

Serien for våtrom består av 250 design, og kjøkkenplatene kommer i cirka 50 ulike utførelser. 

Dele på Pinterest smartpanel wetwall

Foto: Byggma

HUNTONIT-KJERNE: Byggma har fått godkjent bruk av Huntonit-plater som kjernemateriell i våtromsplatene. På bildet vises Smartpanel Wetwall Refresh Oak i kombinasjon med Smartpanel Wetwall Black Marble.

Smartpanel Wetwall og Kitchen Board lages med Huntonit-plater som kjerne. Dette er et miljøvennlig og fuktbestandig materiale som gjør produktet prisgunstig. Konsernet har investert cirka 80 millioner kroner i produksjonsutstyr for platene, og målsetningen med satsingen er å ta 30 prosent av markedsandelene innen baderomspaneler i løpet av de nærmeste årene.

Huntonit-kjernen produseres på Vennesla i Agder. Dette gir en sikker råvaretilgang og skaper en trygg leveringssituasjon for Wetwall, skriver selskapet i pressemeldingen.

– Jeg er stolt over at vi nå er i mål med innsatsfaktorer, maskinelt utstyr og kolleksjon – og gleder meg til fortsettelsen, sier konsernsjef Geir Drangsland. 

Dele på Pinterest Geir Drangsland, konsernsjef

Foto: Byggma

STOLT KONSERNSJEF: – Jeg er stolt over at vi nå er i mål med innsatsfaktorer, maskinelt utstyr og kolleksjon – og gleder meg til fortsettelsen, sier konsernsjef Geir Drangsland.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt