Mye maling for pengene med 7S+

I Sverige gjorde malingen suksess da den ble lansert i fjor, og nå står Norge for tur. Den nye Flutex 7S+ skal gjøre jobben enklere for norske malere og private oppussere.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Mye maling for pengene med 7S+

Foto: Chera Westman/ifi.no

I fjor lanserte Flügger en ny veggmaling med 100 prosent akrylbindemiddel, men med de beste egenskapene til en lateksmaling i tillegg til akrylens gode bruksegenskaper og robuste resultat over tid. Nå er malingen, Flutex 7S , lansert i Norge som et godt prosjektprodukt der det stilles krav til produktivitet, finish og miljø.

Dele på Pinterest GODE EGENSKAPER:

Foto: Chera Westman/ifi.no

Nye Flutex 7S+ er beregnet for bruk på vegger i rom der slitasjen kan bli stor.

Tåler vask og slitasje

– Flutex 7S+ er lett å påføre, tørker raskt og gir fin finish med lav og jevn struktur. Vi har måttet vente litt med lanseringen fordi malingen ble en så stor suksess i Sverige at fabrikken ikke har klart å produsere nok til oss, forteller Roger Fridheim, malermester og teknisk supportkonsulent i Flügger.

7S+ anbefales til både lokaler med høye funksjonskrav der overflaten utsettes for smuss og slitasje og til private hjem. Den malte flaten har god vaskbarhet og tåler rengjøring med myk børste, vann og klut. Bruksegenskapene gjør malingen godt egnet for bruk i større prosjekter der rask påføring og tørk er en viktig faktor. Malingen er et godt miljøvalg og er sertifisert i henhold til både Ecolabel og Svanen, og gir poeng i BreeamNOR-prosjekter. 

Dele på Pinterest DEKKER GODT:

Foto: Chera Westman/ifi.no

– Med Flutex 7S+ får du mye maling for pengene. Malingen er en ren akryl, som er lett å påføre med jevnt og godt dekkende resultat, sier malermester Roger Fridheim ved teknisk produktsupport hos Flügger.

Lett å lykkes

– Dette en prisgunstig maling, der du får mye maling for pengene, sier Fridheim.

Malingen får jevn struktur og glans på veggen, og dekker godt med ensartet resultat. Første strøk er støvtørt etter 1 time og overmalbart etter 4. Etter tørk oppnår flaten motstand mot tilsmussing.

Flutex 7S+ kan påføres med både sprøyte, rull og pensel, og oppleves som fyldig, med lavere motstand under påføring, slik at pensel og rull glir lett uten å lugge. Ved mellomsliping kladder malingen ikke på slipepapiret, og første strøk rives ikke opp.

– Samtidig gjør malingen det lettere å lykkes også for private brukere, sier han.

Dele på Pinterest HELAKRYL:

Foto: Chera Westman/ifi.no

Malingen er basert på 100 prosent akryl, er enkel å påføre og har god dekkevne, jevn struktur og matt glans. Når Flutex 7S+ er herdet, gir den en sterk overflate.

Dele på Pinterest LANSERING I BUTIKK:

Foto: Chera Westman/ifi.no

\Regionsjef Gro Hege Hølås og distriktsselger Mats Andreassen har store forventninger til Flüggers nye veggmaling Flutex 7S+. Malingen ble lansert i butikken i Waldemar Thranes gate i Oslo i starten av februar.

Flutex 7S+

  • Godt vaskbar og robust etter herding
  • 1 liter dekker 8-9 kvadratmeter
  • Glans 7
  • Støvtørr etter 1 time
  • Overmalbar etter 4 timer
  • Påføring med rull, pensel eller sprøyte
  • Lav, jevn struktur
  • Svak lukt
  • Lave emisjoner (SVOC)

Dette ble brukt

Flutex 7S+ – FLÜGGER

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt