Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
NYHET:

Foto: Chera Westman/ifi.no

Mye maling for pengene med 7S+

I Sverige gjorde malingen suksess da den ble lansert i fjor, og nå står Norge for tur. Den nye Flutex 7S+ skal gjøre jobben enklere for norske malere og private oppussere.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor lanserte Flügger en ny veggmaling med 100 prosent akrylbindemiddel, men med de beste egenskapene til en lateksmaling i tillegg til akrylens gode bruksegenskaper og robuste resultat over tid. Nå er malingen, Flutex 7S , lansert i Norge som et godt prosjektprodukt der det stilles krav til produktivitet, finish og miljø.

Se flere bilder
GODE EGENSKAPER:

Foto: Chera Westman/ifi.no

Nye Flutex 7S+ er beregnet for bruk på vegger i rom der slitasjen kan bli stor.

Tåler vask og slitasje

– Flutex 7S+ er lett å påføre, tørker raskt og gir fin finish med lav og jevn struktur. Vi har måttet vente litt med lanseringen fordi malingen ble en så stor suksess i Sverige at fabrikken ikke har klart å produsere nok til oss, forteller Roger Fridheim, malermester og teknisk supportkonsulent i Flügger.

7S+ anbefales til både lokaler med høye funksjonskrav der overflaten utsettes for smuss og slitasje og til private hjem. Den malte flaten har god vaskbarhet og tåler rengjøring med myk børste, vann og klut. Bruksegenskapene gjør malingen godt egnet for bruk i større prosjekter der rask påføring og tørk er en viktig faktor. Malingen er et godt miljøvalg og er sertifisert i henhold til både Ecolabel og Svanen, og gir poeng i BreeamNOR-prosjekter. 

Se flere bilder
DEKKER GODT:

Foto: Chera Westman/ifi.no

– Med Flutex 7S+ får du mye maling for pengene. Malingen er en ren akryl, som er lett å påføre med jevnt og godt dekkende resultat, sier malermester Roger Fridheim ved teknisk produktsupport hos Flügger.

Lett å lykkes

– Dette en prisgunstig maling, der du får mye maling for pengene, sier Fridheim.

Malingen får jevn struktur og glans på veggen, og dekker godt med ensartet resultat. Første strøk er støvtørt etter 1 time og overmalbart etter 4. Etter tørk oppnår flaten motstand mot tilsmussing.

Flutex 7S+ kan påføres med både sprøyte, rull og pensel, og oppleves som fyldig, med lavere motstand under påføring, slik at pensel og rull glir lett uten å lugge. Ved mellomsliping kladder malingen ikke på slipepapiret, og første strøk rives ikke opp.

– Samtidig gjør malingen det lettere å lykkes også for private brukere, sier han.

Se flere bilder
HELAKRYL:

Foto: Chera Westman/ifi.no

Malingen er basert på 100 prosent akryl, er enkel å påføre og har god dekkevne, jevn struktur og matt glans. Når Flutex 7S+ er herdet, gir den en sterk overflate.

Se flere bilder
LANSERING I BUTIKK:

Foto: Chera Westman/ifi.no

\Regionsjef Gro Hege Hølås og distriktsselger Mats Andreassen har store forventninger til Flüggers nye veggmaling Flutex 7S+. Malingen ble lansert i butikken i Waldemar Thranes gate i Oslo i starten av februar.

Flutex 7S+
  • Godt vaskbar og robust etter herding
  • 1 liter dekker 8-9 kvadratmeter
  • Glans 7
  • Støvtørr etter 1 time
  • Overmalbar etter 4 timer
  • Påføring med rull, pensel eller sprøyte
  • Lav, jevn struktur
  • Svak lukt
  • Lave emisjoner (SVOC)
To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.