Mur & Tak Proff – et nytt «hjem» for tak, mur og fasade

Malorama, Scantools og Taksenteret Oslo går sammen om å etablere et nytt proffkonsept som dekker alle behov for mur-, tak- og fasadeprodukter – «one-stop shopping» for proffen.

Av Bjørg Owren/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Mur & Tak Proff – et nytt «hjem» for tak, mur og fasade

Foto: Mur&tak proff

 – Det har lenge vært ønsket et konsept som tilfredsstiller bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling og logistikk, sier «initiativtagerne» Anders Pettersen, Kim Wangen og Michael Christensen i en pressemelding. De har til sammen nesten 60 års erfaring i bransjen.

Mur bransjen har ikke tidligere hatt et proffkonsept som dekker alle behov for materialleveranser.

 – Vi ønsker å dekke behovet for en leverandør som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling, logistikk og samarbeid ved å tilby alt til mur, fasader og tak, den femte fasaden, sier daglig leder i Mur & Tak Proff Anders Pettersen.    

Den første Mur & Tak Proff butikken åpner i Scantools sine lokaler i Grorudveien 55 i Oslo etter nyttår.

Dele på Pinterest Logo mur&tak_midstilt_blå.jpg

Foto: Mur&tak proff

DEKKER ALLE BEHOV: Med det nye konseptet Mur & Tak Proff dekkes alle behov for materialleveranser til murbransjen.

Bygger et mer komplett konsept sammen

Malorama er det største og ledende salgs- og distribusjonsselskapet innenfor maling og gulv, med tilbehør, og gjennom etableringen av Mur & Tak Proff blir selskapet en enda bedre og mer komplett partner for kundene innen «overflatesegment».

 – Med vår erfaring fra Mal Proff, det ledende proffkonseptet for maleren og gulvleggeren, og Michael Christensen, Anders Pettersen og Kim Wangen sin erfaring fra bransjen skal vi sammen bygge det ledende proffkonseptet for mur, fasade og tak markedet, sier CEO Nils Sund i Malorama.    

Etableringen skjer ved at Taksenteret Oslo AS og Scantools AS fusjonerer, hvorpå Malorama kjøper seg inn med 55 prosent i det fusjonerte selskapet, Mur & Tak Proff AS. Dagens eiere av Taksenteret Oslo AS, Anders Pettersen og Kim Wangen, og eier av Scantools AS, Michael Christensen, vil eie 15 prosent hver.


  

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt