Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Logo mur&tak_midstilt_blå.jpg

Foto: Mur&tak proff

Annonse
Sika annons

Mur & Tak Proff – et nytt «hjem» for tak, mur og fasade

Malorama, Scantools og Taksenteret Oslo går sammen om å etablere et nytt proffkonsept som dekker alle behov for mur-, tak- og fasadeprodukter – «one-stop shopping» for proffen.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Mal Proff
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 – Det har lenge vært ønsket et konsept som tilfredsstiller bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling og logistikk, sier «initiativtagerne» Anders Pettersen, Kim Wangen og Michael Christensen i en pressemelding. De har til sammen nesten 60 års erfaring i bransjen.

Mur bransjen har ikke tidligere hatt et proffkonsept som dekker alle behov for materialleveranser.

 – Vi ønsker å dekke behovet for en leverandør som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling, logistikk og samarbeid ved å tilby alt til mur, fasader og tak, den femte fasaden, sier daglig leder i Mur & Tak Proff Anders Pettersen.    

Den første Mur & Tak Proff butikken åpner i Scantools sine lokaler i Grorudveien 55 i Oslo etter nyttår.

Se flere bilder
Logo mur&tak_midstilt_blå.jpg

Foto: Mur&tak proff

DEKKER ALLE BEHOV: Med det nye konseptet Mur & Tak Proff dekkes alle behov for materialleveranser til murbransjen.

Bygger et mer komplett konsept sammen

Malorama er det største og ledende salgs- og distribusjonsselskapet innenfor maling og gulv, med tilbehør, og gjennom etableringen av Mur & Tak Proff blir selskapet en enda bedre og mer komplett partner for kundene innen «overflatesegment».

 – Med vår erfaring fra Mal Proff, det ledende proffkonseptet for maleren og gulvleggeren, og Michael Christensen, Anders Pettersen og Kim Wangen sin erfaring fra bransjen skal vi sammen bygge det ledende proffkonseptet for mur, fasade og tak markedet, sier CEO Nils Sund i Malorama.    

Etableringen skjer ved at Taksenteret Oslo AS og Scantools AS fusjonerer, hvorpå Malorama kjøper seg inn med 55 prosent i det fusjonerte selskapet, Mur & Tak Proff AS. Dagens eiere av Taksenteret Oslo AS, Anders Pettersen og Kim Wangen, og eier av Scantools AS, Michael Christensen, vil eie 15 prosent hver.


  

Ny stilguide for tapet
Produktaktuelt

Ny stilguide for tapet

Botanical er en kolleksjon gode tapetdesign med ulike temaer som brukes som et oppslagsverk hvor man blir kjent med tapet som veggdekor og finne hva man liker. Enkelte design finnes...

Sparkle med limmørtel
Produktaktuelt

Sparkle med limmørtel

NHL Limmørtel er en diffusjonsåpen lim- og reparasjonsmørtel som er godt egnet i eldre bygg hvor der det stilles krav til åpenhet for diffusjon og kompatibilitet med gamle materialer....

Overdådig og frodig
Produktaktuelt

Overdådig og frodig

Tapetene i kolleksjonen Cascading Gardens fra Storeys er herlig overdådige i et vell av farger og mønstre. Her bringes man inn i drømmende hager hvor tropiske planter vokser...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.