Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Monter-Verdal-FotoOptimera-10.jpg

Foto: Optimera

Montér åpner moderne byggevarehus i Verdal

Byggevarekjeden Montér fortsetter sin satsing i Trøndelag og Midt-Norge med åpningen av et 2 200 kvadratmeter stort byggevarehus i Verdal.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Montérs nye, toppmoderne byggevarehus i Verdal er under etablering, og vil bli eid av vekstselskapet Byggevare Midt-Norge, hvor KI Investeringselskap og Optimera er eiere.

– Vi gleder oss til å vise frem vår flotte nye butikk til både proffkunder og privatkunder. Det er en butikk på 2 200 kvadratmeter – hvor 1 000 kvadratmeter er innvendig, og de resterende 1 200 kvadratmeterne er en stor utebutikk under tak, med drive-in, sier daglig leder i Montér Verdal, Per Arne Hoff.

Se flere bilder
butikkåpning Verdal

Foto: Optimera

NY BUTIKK: Like før St Hans åpnet Montér-butikken i Verdal. Varehuset har 1 000 kvadratmeter innendørs, og et 1 200 kvadratmeter stort uteareal. 

Egen proff-inngang og kaffekrok

Det helt nybygde lyse og åpne byggevarehuset har i tillegg til et eget klimarom for listverk, gulv og innerdører, en stor interiøravdeling med utstilling av kjøkken, bad og garderobe. Det har også blitt satset mye på å gi kundene et spennende og inspirerende utvalg av en rekke forskjellige interiørprodukter.

Proffkundene har en egen inngang hvor de som har behov raskt kommer i kontakt med dedikerte medarbeidere for proffmarkedet. Her er det også en egen kaffekrok.

Se flere bilder
Montér Verdal

Foto: Optimera

INTERIØR: Det nybygde byggevarehuset et eget klimarom for listverk, gulv og innerdører, en stor interiøravdeling med utstilling av kjøkken, bad og garderobe. 

Erfarne medarbeidere

– Med vår kjedetilknytning til Montér har vi et bredt tilbud av varer og tjenester til både privatkunder og proffmarkedet. Vi har også ansatt åtte kompetente og erfarne medarbeidere og satser hardt på å bli best på kundeservice. Vi holder til i en region hvor det er høy aktivitet og tøff konkurranse, men hvor vi har stor tro på at vårt samarbeid med Optimera – på alt fra varesortiment til den beste logistikken, skal gjøre oss enda mer konkurransedyktige, sier Hoff.

Til sammen vil Byggevare Midt Norge eie åtte byggevarehus i regionen med kjedetilknytning til Montér. I oktober i fjor åpnet det et nytt Montér byggevarehus i Stjørdal. Byggevarekjeden består i dag av rund 140 byggevarehus. Montér henvender seg både til proff- og privatkunder, og tilbyr et stort utvalg av produkter, fleksible og bærekraftige logistikkløsninger og digitale verktøy som forenkler hverdagen for kundene sine. 

Se flere bilder
Ansatte Montér Verdal

Foto: Optimera

ERFARENHET: I byggevarehuset er det ansatt åtte kompetente og erfarne medarbeidere som satser hardt på å bli best på kundeservice.

Ambisiøs målsetning i Trøndelag

Med mål om å doble omsetningen innen byggevare i regionen i løpet av tre til fem år, oppretter nå KI Investeringsselskap og Optimera sammen vekstselskapet Byggevare Midt-Norge. Ekspansjonen i regionen skal etter planen skje både organisk og ved oppkjøp av flere byggevarehus.

– Åpningen av nye Montér Verdal er sammen med Montér Stjørdal, som ble åpnet for under ett år siden, to gode eksempler på vår storstilte satsing i Trøndelag. Sammen med vår regionale partner KI, vil dette klart forsterke vårt tilbud til både proff- og privatmarkedet i en region som er i vekst. Dette er en satsing som vi virkelig ser frem til, sier direktør i Optimera Handel, Sondre Opheim.

Se flere bilder
Monter Verdal

Foto: Optimera

140 VAREHUS: Montér-kjeden har til sammen 140 varehus og henvender seg både til proff- og privatkunder. 

Byggevare Midt-Norge AS

Selskapet Byggevare Midt-Norge AS er under etablering, og vil gjennomføre en rettet emisjon mot Optimera etter Konkurransetilsynets godkjenning.

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.