Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Eik_Adagio_Fiskeben Click Castle-2 -FotoBoen.jpg

Foto: Boen

Mønsterparkett med store fiskebein

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Det nye Fiskebein Click Castle-formatet fra Boen gjør det enda enklere for modige, designbevisste huseiere, arkitekter og designere å velge mønsterparkett.

Det såkalte «hvalbeinsmønster» med 1045 mm lange og 209 mm brede plank er utviklet til å vare. Det nye storformatet tar utgangspunkt i proporsjonene til klassisk fiskebensmønster. Måten den samspiller med lyset på, tilfører en ny dimensjon og en helt unik dynamikk. Gulvet lanseres med klikklås og naturoljet eller ultramatt lakkert overflate.

I tillegg utvider Boen sortimentet med fiskebeinsgulv i dimensjoner 14x138x690 mm med flere farger og overflater. Også her fremheves naturens autentiske mønstre og den deilige følelsen av treverk.

Fiskebein Click er spesielt raskt å legge takket være 5G Click-låseteknologien. Parkettleggeren kan velge om produktet skal legges flytende eller limes fast til underlaget, noe som gir fordeler i forbindelse med gulvvarme.

Parkett er laget av 98 prosent tre, to eller tre lag treverk forbindes med lim og beskyttes med lakk eller naturolje. Trærne lagrer karbon, og det fortsettes når de blir omdannet til parkett. Det gjør parkett til et bærekraftig og sunt gulv med lang levetid, og som kan repareres, renoveres og resirkuleres.

Se flere bilder
fiskebeinsparkett

Foto: Berry Alloc

GODT Å GÅ PÅ: Tre er ikke bare en verdifull og bærekraftig ressurs, det er et unikt materiale som varer og som gjør godt.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.