Fargemagasinet logo
monsterparkett-med-mange-muligheter

Mønsterparkett med mange muligheter

Folk legger stadig mer penger i flotte gulv, og de klassiske mønstergulvene fyker nå oppover på listen over populære gulv. Det nye gulvkonseptet Segno fra Tarkett, tar mønstergulvene til et nytt nivå.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her er Hege Moland og Tom Gravdal fra Tarkett innom IFI-huset og demonstrerer det nye gulvet. Tom er dreven i gulvleggerfaget, og mens Hege forteller om konseptet tryller han fram mønster etter mønster.

– Vi har en hel mønsterbok med tips. Her kan arkitekter og private velge blant ulike typer fiskebeinsmønster, ruter og flettemønster, eller de kan designe sitt eget mønster, forteller Moland.

Segno er et modulært designgulv. Det er konstruert slik at det går opp i en til fem; på en lengde plank kan du få fem av kortsidene nedover. Dette er mulighetenes konsept.

Segno kommer i fem ulike farger, og har en børstet og hardvoksoljet overflate som gir et vakkert spill i treverket.

– Kolleksjonen passer både i private hjem og offentlige rom, hoteller, restauranter og kontor. I det hele tatt der man ønsker et flott rom, sier Hege Moland.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.