Mønsterparkett med mange muligheter

Folk legger stadig mer penger i flotte gulv, og de klassiske mønstergulvene fyker nå oppover på listen over populære gulv. Det nye gulvkonseptet Segno fra Tarkett, tar mønstergulvene til et nytt nivå.

Av Bjørg Owren/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Her er Hege Moland og Tom Gravdal fra Tarkett innom IFI-huset og demonstrerer det nye gulvet. Tom er dreven i gulvleggerfaget, og mens Hege forteller om konseptet tryller han fram mønster etter mønster.

– Vi har en hel mønsterbok med tips. Her kan arkitekter og private velge blant ulike typer fiskebeinsmønster, ruter og flettemønster, eller de kan designe sitt eget mønster, forteller Moland.

Segno er et modulært designgulv. Det er konstruert slik at det går opp i en til fem; på en lengde plank kan du få fem av kortsidene nedover. Dette er mulighetenes konsept.

Segno kommer i fem ulike farger, og har en børstet og hardvoksoljet overflate som gir et vakkert spill i treverket.

– Kolleksjonen passer både i private hjem og offentlige rom, hoteller, restauranter og kontor. I det hele tatt der man ønsker et flott rom, sier Hege Moland.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt