Fargemagasinet logo
monsterparkett-med-mange-muligheter

Mønsterparkett med mange muligheter

Folk legger stadig mer penger i flotte gulv, og de klassiske mønstergulvene fyker nå oppover på listen over populære gulv. Det nye gulvkonseptet Segno fra Tarkett, tar mønstergulvene til et nytt nivå.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her er Hege Moland og Tom Gravdal fra Tarkett innom IFI-huset og demonstrerer det nye gulvet. Tom er dreven i gulvleggerfaget, og mens Hege forteller om konseptet tryller han fram mønster etter mønster.

– Vi har en hel mønsterbok med tips. Her kan arkitekter og private velge blant ulike typer fiskebeinsmønster, ruter og flettemønster, eller de kan designe sitt eget mønster, forteller Moland.

Segno er et modulært designgulv. Det er konstruert slik at det går opp i en til fem; på en lengde plank kan du få fem av kortsidene nedover. Dette er mulighetenes konsept.

Segno kommer i fem ulike farger, og har en børstet og hardvoksoljet overflate som gir et vakkert spill i treverket.

– Kolleksjonen passer både i private hjem og offentlige rom, hoteller, restauranter og kontor. I det hele tatt der man ønsker et flott rom, sier Hege Moland.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.