Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Marmoleum Solid-Walton-2-FotoForbo.jpg

Foto: Forbo

Moderne natur med Marmoleum Solid

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Forbo startet året med å relansere den klimapositive kolleksjonen Marmoleum Solid med en enda mer moderne tilnærming, og en intuitiv forbindelse til naturen. Gulvene er designet for blant annet skoler, helsevesen, arbeidsplasser og fritidssenter, noe som skaper en sømløs forbindelse mellom de ulike dynamikker i en bygning og naturen.

Kolleksjonen består av fire underkolleksjoner med biofilisk design og en nøytral, lun palett som enkelt kan kombineres med annet moderne interiør.

Marmoleum Cocoa kombinerer sirkularitet med et moderne design og har et matt utseende i spredt resirkulert kakaoskall for å skape en naturlig, livlig og taktil overflate. Designet kamuflerer også smuss og riper, slik at den opprettholdes estetisk tiltalende. Cocoa kommer i nye farger.

Marmoleum Walton er Forbos «high end»-kollesjon, og en stilren klassiker. Serien inkluderer fem nye elementer, som Cobalt Grey og Stucco, og skaper en følelse av allsidighet og velvære til ethvert interiør.

Marmoleum Piano byr på en kombinasjon av tidløst design og smusskamuflerende egenskaper, spesielt egnet for utdanningssegmentet.

Marmoleum Concrete er et tidløst arkitektonisk utvalg av moderne betongdesign. Nå er serien oppdatert med flere nyanser av grått med undertoner som trekker mot blått, grønt og gult og varme taupe-nyanser. De nye dempede grønne og blå nyansene er spesielt designet med helsevesenet i tankene. Den nye blå shimmer-fargen er en mellomtone grå, noe som gjør den godt egnet for utdanning, siden disse mellomtonene er gode på å kamuflere smuss. Aksentfargene i Concrete Shimmer-kolleksjonen brukes gjerne ved valg av dekorelementer og veggfarger. 

Se flere bilder
ferskenfarget gulv med stol

Foto: Forbo

GJENBRUK: Marmoleum Solid Cocoa har innslag av resirkulert kakaoskall. 

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.