Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Wifa2-FotoWifa.jpg

Foto: Wifa

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig leder.

ifi.no

ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Wifa
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Eierne av Wifa, familien Wiulsrud, har inngått avtalen med Mestergruppen etter et ønske om å selge virksomheten. Det har vært viktig for Wiulsrud å finne en aktør som ønsker å videreutvikle fargehandelen i Norge. Kjeden ble etablert av Lars Wiulsrud i 1999, og har i dag 24 medlemsbedrifter i Norge.

Daglig leder i Wifa, Stian Wiulsrud, sier i pressemeldingen at han er svært godt fornøyd med at Mestergruppen overtar kjeden.

– Med Mestergruppens ambisjon om å styrke fargehandelen er dette en riktig eier for å sikre god videreutvikling av kjedens medlemmer, sier han.

Avtalen har effekt 29.02.2024.

Se flere bilder
Stian Wiulsrud, mann i blå skjorte

Foto: Chera Westman/ifi.no

FANT RIKTIG KJØPER: – Med Mestergruppens ambisjon om å styrke fargehandelen er dette en riktig eier for å sikre god videreutvikling av kjedens medlemmer, sier Stian Wiulsrud i pressemeldingen.

Mestergruppen eier fra før kjedekonseptene Fargerike og Kulør hvor også Nordsjö Idé & Design ble integrert med Kulør fra 1. januar 2024. I Sverige eier Mestergruppen fargehandelskjeden Happy Homes.

– Mestergruppen gjør dette som et ledd i vår konsolideringsprosess for å styrke fargehandelen i Norge, sier Nils Sund, leder for Handel Norge i Mestergruppen, og fortsetter:

– Wifa har de siste årene hatt et godt samarbeid med Farveringen og vi forventer et større salgspotensial nå som Wifa integreres i Mestergruppen og kan dra nytte av fordelene ved å være integrert i vår verdikjede. Fargehandelen har behov for å styrke seg i et stadig tøffere marked.

Se flere bilder
Mann i hvit skjorte og blå dressjakke

Foto: Mestergruppen

STERKERE FAGHANDEL: – Mestergruppen gjør dette som et ledd i vår konsolideringsprosess for å styrke fargehandelen i Norge, sier Nils Sund, leder for Handel Norge i Mestergruppen i pressemeldingen.

Ny daglig leder

Jo Inge Jakobsen blir ny daglig leder for Wifa farge & interiørkjede AS. Jakobsen har lang fartstid fra bransjen.

– Vi viderefører Wifa som egen kjede og jeg ser frem til å bli kjent med alle de dyktige medlemmene i Wifa sier, Jo Inge.

Om Wifa

Wifa farge & interiørkjede AS ble etablert i 1999 og har 24 medlemsbedrifter i kjeden. Wifa er en frivillig kjede, etablert av Lars Wiulsrud i 1999, med hovedkontor i Drammen. Medlemmene er lokalt tilpasset sitt marked og har full valgfrihet i forhold til markedsføring, sortiment og leverandørstrategi.

Om Mestergruppen

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, overflatebehandling, VVS, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.