Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Nils Sund-Mestergruppen2.jpg

Foto: Mestergruppen

Annonse
Sika annons

Mestergruppen lager ny divisjon med Nils Sund som sjef

Etter nesten 10 år som CEO for Malorama, rykker Nils Sund opp i en nyopprettet stilling som direktør Handel Norge i Mestergruppen, skriver selskapet i en pressemelding.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Etiketter

Malorama
Dele

For å få gode synergieffekter av kjøpet av Malorama, endrer når Mestergruppen organisasjonsstrukturen og etablerer divisjonen Handel Norge. Driften av 28 egne byggevarehus og 8 ulike faghandelskjeder er blant det som vil ligge under Handel Norge. Denne delen av konsernet omsetter for cirka 12 milliarder kroner årlig, og er Mestergruppens største virksomhetsområde, skriver selskapet i en pressemelding.

Nils Sund som var CEO for Malorama, tiltrådte 3. januar en nyopprettet stilling som direktør for Handel Norge i Mestergruppen.

– Det skjer mye spennende i vår bransje, og Mestergruppen skal levere på en ambisiøs strategi der vi skal rigge oss for en mer digitalisert og bærekraftig fremtid. Jeg gleder meg over å få utvidet ansvar for flere virksomhetsområder i Mestergruppen og til å lede den kommersielle virksomheten vår i Norge, sier Nils Sund i pressemeldingen. 

Se flere bilder
Nils Sund

Foto: Mestergruppen

DIREKTØR: Nils Sund som var CEO for Malorama, tiltrådte 3. januar en nyopprettet stilling som direktør for Handel Norge i Mestergruppen.

Opprykk i Malorama

Som Fargemagasinet kunde melde allerede for noen dager siden, tar Pål Trudeng over som leder av Malorama. Trudeng har hatt stillingen som Chief Operating Officer i Malorama i nesten to år og var tidligere konserndirektør for proffmarkedet.

– Nils og jeg vil fortsatt samarbeide tett. Jeg er veldig glad for denne muligheten og ser frem til å utvikle Malorama videre. Før jul flyttet Malorama inn hos Mestergruppen i Oslo, og nå begynner vi på et nytt og spennende kapittel. Vi skal sette farge på og komplementere Mestergruppen på best mulig måte. Sammen skal vi forandre byggebransjen, sier Pål Trudeng i pressemeldingen.

Se flere bilder
Pål Trudeng

Foto: Mestergruppen

ADM. DIREKTØR: Pål Trudeng har hatt stillingen som Chief Operating Officer i Malorama i nesten to år og var tidligere konserndirektør for proffmarkedet. Nå er han Maloramas nye administrerende direktør.

Mer digitalisering

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Omsetningen til Mestergruppen er på cirka 18 milliarder kroner. Her gjør nå Malorama, med kjedekonseptene Fargerike, Kulør, Mal Proff og sentrallageret Farveringen, selskap med Byggtorget, Byggeriet, Blink Hus, Mesterhus, Mestergruppen Arkitekter, Mestergruppen Eiendom, Nordbohus, PretreRøroshytta, Saltdalshus, Saltdalshytta, Sentrum Bygg, Systemhus og XL-BYGG.

Konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik, sier:

– Disse endringene er en naturlig utvikling for et selskap som har seksdoblet omsetningen de siste 5 årene, der vi nå har behov for å styrke konsernledelsen ytterligere. Vi er heldige som har fått med oss så erfarne ledere som Nils Sund og Pål Trudeng med på kjøpet av Malorama, og glade for at de begge har takket ja til nye roller i konsernet. Jeg ser fram til deres bidrag i Mestergruppens videre reise mot mer digitaliserte, effektive og bærekraftige produkter og tjenester i årene som kommer.

Ny stilguide for tapet
Produktaktuelt

Ny stilguide for tapet

Botanical er en kolleksjon gode tapetdesign med ulike temaer som brukes som et oppslagsverk hvor man blir kjent med tapet som veggdekor og finne hva man liker. Enkelte design finnes...

Sparkle med limmørtel
Produktaktuelt

Sparkle med limmørtel

NHL Limmørtel er en diffusjonsåpen lim- og reparasjonsmørtel som er godt egnet i eldre bygg hvor der det stilles krav til åpenhet for diffusjon og kompatibilitet med gamle materialer....

Overdådig og frodig
Produktaktuelt

Overdådig og frodig

Tapetene i kolleksjonen Cascading Gardens fra Storeys er herlig overdådige i et vell av farger og mønstre. Her bringes man inn i drømmende hager hvor tropiske planter vokser...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.