menu
Annonse

Meninger og kommentarer

Hva mener bransjen selv? Les lederartikler, meninger og kommentarer om fargesetting, miljø og bransjen med mer.

Riktig gulv på rett plass

Riktig gulv på rett plass

Når et hotell velger farger og møbler i «herskapelig stil», men bommer på gulvet – da blir det lite stil, og atmosfæren blir heller «så som så». Dette er en refleksjon fra en tur i sommer. Vi nevner ikke hvilket hotell, for det kunne vært flere. Gjennom det siste tiåret har fargenes betydning i interiør og arkitektur fått mange sterke stemmer, og ingen bestrider lenger at vi trenger farger. Nå er det på tide å snakke om gulv!

MENINGER OG KOMMENTARER    |     2 uker siden

På Norgesreise i stygt og pent - Om å se i kontekst

På Norgesreise i stygt og pent - Om å se i kontekst

På tur gjennom Norge i løpet av sommeren, har Mette L´orange oppsøkt museer og kulturminner som stavkirker og sett annen bemerkelsesverdig arkitektur som flott kirkearkitektur i modernistisk stil. Men hun har også merket seg den «den norske hverdagen», med få estetiske høydepunkter.

MENINGER OG KOMMENTARER    |     26.08.2020

Leder: Fyr opp under skapergleden

Leder: Fyr opp under skapergleden

I skyggen av koronapandemien har det blomstret i farge- og interiørbransjen. I hvertfall i deler av den. Handelen viser historisk høye omsetningstall for første tertial. Mange har en økning i forhold til i fjor på 20 – 50 %. Jernia melder om hele 57 %. Selv om dette er en økning basert på en ikke ønsket situasjon, så er det verdt å reflektere over om det er noe bak tallene vi kan dra nytte av når samfunnet er åpnet opp igjen.

MENINGER OG KOMMENTARER    |     23.07.2020

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse